Yurt odamı değiştirmeli miyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Seraphenthia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 371
  • Etiketler Etiketler
    yurt
Konuyu açıp sonucu yazmamışım. Bu konuyu açtıktan birkaç gün sonra odamı değiştirdim ve yeni bir kişinin bulunduğu bir odaya geçip iyice her yeri sabunlu temizlik bezi ile temizledikten sonra bütün eşyalarımı 2 saatin sonunda yerleştirdim. Yeni gelen oda arkadaşıyla da daha ilk günden onun takıntısı yüzünden tartıştık ve hemen 1 gün sonra tekrar başka bir odaya geçtim ve bu seferki oda yeni biri kayıt yaptırana kadar tek kişilikti. Bu odada da yaklaşık 2 hafta tek başıma kaldıktan sonrada yeni biri kayıt yaptırdı ve yanıma yerleşti. Bu yeni gelen kişi de daha önce değiştirdiğim 2 kişinin tam ortası. Biraz ilkinden pis, dağınık olma huyunu kapmış, biraz da ikinciden takıntılı olma durumunu. Bundan dolayı da ben de saldım çayıra mevlam kayıra misali boş verdim gitti artık. Yeni gelenle sosyalleşmek istese bile çok muhatap olmuyorum ne yaparsa yapsın kafasındayım artık. Seneye de KYK yurduna başvurup çıkarsa oraya gideceğim. Madem özelde bu kadar para verip mutlu olamıyorsam devlet yurduna gider orada ucuza mutlu olmam en azından. Verdiğim para da az buz değil yani.

Öyle, konuya cevap verenler için her ne kadar merak etmeseler de son durumu yazmak istedim. Bildirim gider mi onlara, o da ayrı bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…