KökBilgi Uzman Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 696 Beğeniler 745 5 Eylül 2025 #21 WebSmith dedi: Bakan haklıdır bence. Genişletmek için tıkla... Küstahlık konusundaysa evet toz kondurmayarak haklıdır.
WebSmith dedi: Bakan haklıdır bence. Genişletmek için tıkla... Küstahlık konusundaysa evet toz kondurmayarak haklıdır.
Inferearde Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 40 Beğeniler 47 6 Eylül 2025 #22 Örnek alan ülkeler Angola, Mozambik, Zimbabve falan mı?
Çınar1702 Çalışkan Katılım 21 Ağustos 2025 Mesajlar 39 Beğeniler 45 Yer Sarıyer 8 Eylül 2025 #23 Milas dedi: Yusuf tekin: Dünyada örnek gösterilen bir eğitim hizmeti sunuyoruz. Sanırım kastetmek istediği örnek, “böyle yapmayın.” tarzında bir örnek. Okuduğum okulda sabun yok ve tuvaletler kırık. Haberin olsun. @.yusuftekin Genişletmek için tıkla... Okuduğumuz okulda tuvalette mermere büyük tuvalet yapmışlar bu 1 okulda bir peçete bile yok tuvaletimi yapamıyorum. 2 3. tuvaletin kapakları mikrop Ali bildiğiniz yani tek kelimeyle şu video
Milas dedi: Yusuf tekin: Dünyada örnek gösterilen bir eğitim hizmeti sunuyoruz. Sanırım kastetmek istediği örnek, “böyle yapmayın.” tarzında bir örnek. Okuduğum okulda sabun yok ve tuvaletler kırık. Haberin olsun. @.yusuftekin Genişletmek için tıkla... Okuduğumuz okulda tuvalette mermere büyük tuvalet yapmışlar bu 1 okulda bir peçete bile yok tuvaletimi yapamıyorum. 2 3. tuvaletin kapakları mikrop Ali bildiğiniz yani tek kelimeyle şu video