Goebbels kalk oğlum, büyüğün geldi.

Bu adamları görmezden gelmek lazım. Anadolu insanı yine bu insanlara inanacak. 2000'lerin başına yaptıkları propaganda sonucu olan bir şey. Tıpkı Sovyet porpagandaları gibi. Sinirlenmeye gerek yok. Bırakın konuşsunlar. Bu insanlar gündemi değiştirmek için bir canın nasıl doğacağına karıştılar. Allah'ın emretmediğini bunlar emretti.

Son düzenleme:
Bu arada açıklamaların yanında yanmasın; Şafak operasyonuyla alınan kardeşlerimizin duruşması başlamış, Özgür Çelik de duruşmada.
Kardeşlerimizin avukatları canavar gibi savunuyor lâkin hâkim saçma sapan sorular soruyormuş.

Aynı şekilde DİSK önünde de 1 Mayıs'taki eylem yeriyle alakalı bir kriz olduğu için öğrencilerden oluşan topluluk DİSK önünde eylem yapmakta.

Video 'da kötü bir şey göremedim. Neden bu kadar takıldınız?

Ayrıca başörtüsü her okulda serbest olmalı çünkü bu bir özgürlüktür.

Ayrıca başörtüsü takmak sevaptır ama takmakta zorunda değilsiniz.

Aman neyse hayatı yaşayın bol bol makyaj yapın bir dahamı geleceğiz dünya'ya.

Son düzenleme:
Akademisyen denilen adama bak. Diyanet misin ya? Türban, din ile yatıp kalkıyor eleman.

Hop dur orada bakalım. İsteyen başörtüsü takabilir ya da takmayabilirde kimse takmak zorunda değil ancak siz başörtüye ön yargılı davranıyorsunuz. Ayrıca bir kısımda haklısınız milli eğitim diyanet değildir.

Video'da kötü bir şey göremedim. Neden bu kadar takıldınız?

Ayrıca başörtüsü her okulda serbest olmalı çünkü bu bir özgürlüktür.

Ayrıca başörtüsü takmak sevaptır ama takmakta zorunda değilsiniz.

Aman neyse hayatı yaşayın bol bol makyaj yapın bir daha mı geleceğiz dünya'ya.

Sorun zaten bu özgürlüğün tehlikede olması.

Hop dur orada bakalım. İsteyen başörtüsü takabilir ya da takmayabilirde kimse takmak zorunda değil ancak siz başörtüye ön yargılı davranıyorsunuz. Ayrıca bir kısımda haklısınız milli eğitim diyanet değildir.
Ben niye baş örtüsüne karşı olayım? Ben bu kapalılık konusunda sadece ninjalara karşıyım. Onlar da parayı bulunca açılıyorlar zaten. Yoksa kafanı kapamanın şapka takmaktan farkı yok.

Hop dur orada bakalım. İsteyen başörtüsü takabilir ya da takmayabilir de kimse takmak zorunda değil ancak siz başörtüye ön yargılı davranıyorsunuz. Ayrıca bir kısımda haklısınız milli eğitim diyanet değildir.
Çok yanlış anlıyorsun herkesi. O savunduğun adam fetullahçı artığı ve profil resmindeki ADAMIN getirmediği yönetim şekli olan şeriatı savunuyor. Her zamanki AKP propagandasıyla gündem değiştirmeye çalışıyor. Yemeyin artık şunu be.