Video 'da kötü bir şey göremedim. Neden bu kadar takıldınız?

Ayrıca başörtüsü her okulda serbest olmalı çünkü bu bir özgürlüktür.

Ayrıca başörtüsü takmak sevaptır ama takmakta zorunda değilsiniz.

Aman neyse hayatı yaşayın bol bol makyaj yapın bir dahamı geleceğiz dünya'ya.
MEB bakanının tesettüre takılıyor olması.
Sevabı günahı biz biliriz, herkesin dini kendine.
Şu söylediklerin Atatürk'ün ilke-inkılaplarına ters düşer. Atatürk'ün PP'sini kaldırın oradan, hakaret vari konuşuyorsunuz.

Hop dur orada bakalım. İsteyen başörtüsü takabilir ya da takmayabilirde kimse takmak zorunda değil ancak siz başörtüye ön yargılı davranıyorsunuz. Ayrıca bir kısımda haklısınız milli eğitim diyanet değildir.
Ön yargılıyım, dininde kutsal olan şeyi başına kakarak iktidar olan adamı ve FETÖ artığı şeriatçıyı savunduğunun farkında değilsin.

Şunların mağduriyeti oynaması ne zaman bitecek merak ediyorum valla. Türkiye'deki ve Türk eğitim sistemindeki tek sorun tesettür problemiymiş de insanlar bu yasağın geri gelmesini istiyor sanıyorlar herhalde.

Gerçi tarikatlar ile yolumuza devam edeceğiz şeklinde açıklamaları olan bir adamı mevkisi ne olursa olsun takmak da büyük kabahat. 🥱

Arkadaşlar bu adamı her ne kadar sevmesem de bu açıklamasında bir yanlışlık göremedim. Yani bu açıklamasında ne yanlışlık olduğunu birisi söyleyebilir mi?
CHP iktidara gelirse başörtülü bireylerin okula alınmaması durumu yaşanır diyorsunuz yani? Yani bir doğrulayayım dedim öyle diyorsanız bir şey anlatmama gerek yok. Ben ne anlatsam da bir şeye yaramayacak çünkü.

Bunların din ve dindarlar ile zerre alakası yok, sadece kendi çıkarları için araç olarak kullanıyorlar. Yoksa inandıkları din'in kutsal kitabında ki yasakları kendileri çiğnerler miydi? Geçiniz..