Yusuf Tekin YKS'yi klasik yapacağının mesajını verdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozgunokia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 6B
  • Etiketler Etiketler
    klasik yks
YKS klasik olana kadar bunlar gider.

20 milyon mülteci ? Kayıtlı 3 milyon 200 bin (Suriyeli). Kayıtsızları da fazlalıkla yuvarlasak bile 5.
Hocam o bile fazla, toplam nüfusun %1'i kadar olmalı.(Yaklaşık 4 milyon mülteci var fakat toplumda sağlıklı bir kaynaşma olması için ülkede olması gereken mülteci sayısı toplam nüfusun %1 kadar olmalı yani fazlalıklar gönderilsin.)

Son düzenleme:
@Hamza Ensar Sağlam Komik olan nedir ? Katılmıyorsan 5'ten fazla olduğunu kanıtla.

YKS klasik olana kadar bunlar gider.

Hocam o bile fazla, toplam nüfusun %1'i kadar olmalı.
Hocam ben fazla yada az demedim bana kalsa hepsini Hitler gibi kamplara toplayıp gaz odasında yaşlı sakat cinsiyet demeden öldürürüm başta ülkeye ve sonra dünya'ya bir iyilik olurdu bu aşağılık yaratıkları temizlemek.

Ben sadece verilerden bahsediyorum.

Ygs-LYS olduğu gibi cevabı optiğe kodlayacağımız sorular olabilir niye bu kadar sinirlendiniz ki.

Yanlış anlasılması muhtmel bir cümle kurdum ve şimdi düzelttim yaklaşık 4 milyon mülteci var.

İmkansız, boş polimiğe girmeye gerek yok.

Klasik olması imkansız. İmkansızdan bile daha öte bir ihtimal yani. Boşa polemik yaratmış.
Çok zor olur ancak harf tanıma sistemi, OCR, tarayıcı ile çözülemeyecek sorun değil. Ama evet çok uzun sürer. Optikler bile 1.5 ayda okunuyor.

Kinayeli bir anlatım sergilemiş çocukları endişelendirmek için. Klasik yaşlı boomer mizahı.

Hiç sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…