Bu yılın sonuna kadar katlanır telefon almayı düşünüyorum. Z Flip 7 özellikleri, tasarımı ve dayanıklılığı olarak daha önde. Z Flip 7 FE de fiyat olarak daha önde. Şu an iki cihaz arasında 22 bin TL fark var. Bahsedilen farklar bu fiyat farkına değer mi diye büyük bir soru işareti oluştu kafamda. Flip 8'i bekledim ama tam bir hayal kırıklığı oldu; sadece işlemci değişmiş ve fiyat da uçmuş. Kuzenim Flip 6 kullanıyor, yaklaşık 1,5 senedir. Son aylarda kendi kendine baloncuk oluşması sorununu yaşamış ve servisle uğraşmış. Bu üst modellerle bu sorunla karşılaşmam sanırım. Telefonu dikkatli ve özenli kullanırım. Hangisini almak mantıklı olur? Fiyat farkı gerçekten çok fazla. Bütçe ayırabilirim fakat gerek yoksa da boşuna 22 bin lira fazla vermeyeyim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
İki telefon da S25'in bile gerisinde kaliyor kamera ve pil omru bakimindan. Fakat Flip 7 FE'nin fiyati daha iyi. Benim tercihim FE olurdu. Duz 7 fazla pahali.
1 seneye yakındır 7FE kullanmaktayım. 8'değmez kesinlikle. Normal 7 de pahalı gibi. Sormak istediğiniz her şeyi cevaplayabilirim.Bu yılın sonuna kadar katlanır telefon almayı düşünüyorum. Z Flip 7 özellikleri, tasarımı ve dayanıklılığı olarak daha önde. Z Flip 7 FE de fiyat olarak daha önde. Şu an iki cihaz arasında 22 bin TL fark var. Bahsedilen farklar bu fiyat farkına değer mi diye büyük bir soru işareti oluştu kafamda. Flip 8'i bekledim ama tam bir hayal kırıklığı oldu; sadece işlemci değişmiş ve fiyat da uçmuş. Kuzenim Flip 6 kullanıyor, yaklaşık 1,5 senedir. Son aylarda kendi kendine baloncuk oluşması sorununu yaşamış ve servisle uğraşmış. Bu üst modellerle bu sorunla karşılaşmam sanırım. Telefonu dikkatli ve özenli kullanırım. Hangisini almak mantıklı olur? Fiyat farkı gerçekten çok fazla. Bütçe ayırabilirim fakat gerek yoksa da boşuna 22 bin lira fazla vermeyeyim.
1 seneye yakındır 7FE kullanmaktayım. 8'değmez kesinlikle. Normal 7 de pahalı gibi. Sormak istediğiniz her şeyi cevaplayabilirim.
Çok iyi oldu ya sizin konuyu görmeniz. Ekrandaki iz ne kadar belirginleşti? İlk açıldığıyla bir sene sonrakinde mutlaka fark vardır. Kullanımda kendini belli edip göze takılıyor mu o ortadaki iz?
İki telefon da S25'in bile gerisinde kalıyor kamera ve pil omru bakimindan. Fakat Flip 7 FE'nin fiyati daha iyi. Benim tercihim FE olurdu. Duz 7 fazla pahali.
Yani normalde 7 alacaktım ama arada çok fazla fark var acaba almasam mı dedim bende
1 seneye yakındır 7FE kullanmaktayım. 8'değmez kesinlikle. Normal 7 de pahalı gibi. Sormak istediğiniz her şeyi cevaplayabilirim.
Size buradan sorsam olur değil mi diğer yerde de konu oluşturmuştum
Olur sorun degil. Ortada ki cizgi belli oluyor ama beni hic rahatsiz etmiyor. Ayrica belli olmayan katlanir pek yok piyasada.Çok iyi oldu ya sizin konuyu görmeniz. Ekrandaki iz ne kadar belirginleşti? İlk açıldığıyla bir sene sonrakinde mutlaka fark vardır. Kullanımda kendini belli edip göze takılıyor mu o ortadaki iz?
Yani normalde 7 alacaktım ama arada çok fazla fark var acaba almasam mı dedim bende
Size buradan sorsam olur değil mi diğer yerde de konu oluşturmuştumorayla uğraşmayalım ikimiz de.
Olur sorun degil. Ortada ki cizgi belli oluyor ama beni hiç rahatsiz etmiyor. Ayrica belli olmayan katlanir pek yok piyasada.
Isınma durumu nasıl peki? Şu an S21 FE Exynos kullanıyorum ve ısınma konusunda hiç memnun değilim.
Isınma durumu nasıl peki? Şu an S21 FE Exynos kullanıyorum ve ısınma konusunda hiç memnun değilim.
Oyunda ve sıcakta ısınıyor. Üstüne siyah olunca evet, açıkçası ısınıyor biraz.
Oyunda ve sıcakta ısınıyor. Üstüne siyah olunca evet, açıkçası ısınıyor biraz.
Siyah olması fark ettiriyor mu gerçekten? Şaşırdım. Biraz ısınmaya bile razıyım S21 FEden sonra. Twittera giriyorum cayır cayır yanıyor cihaz, oyun bir yana dursun.
Renk olayı arabalarda olduğu gibi bunlarda da var diye düşünüyorum. Ayrıca özellikle oyunda ısınıyor. Twitter falan o kadar değil.Siyah olması fark ettiriyor mu gerçekten? Şaşırdım. Biraz ısınmaya bile razıyım S21 FEden sonra. Twittera giriyorum cayır cayır yanıyor cihaz, oyun bir yana dursun.
Renk olayı arabalarda olduğu gibi bunlarda da var diye düşünüyorum. Ayrıca özellikle oyunda işiniyor. Twitter falan o kadar değil.
Kameraları nasıl peki, sizi memnun ediyor mu?