Benim gibi Z kuşağından olan kişilerden madem KKTC konusunda bu kadar zorlanıyoruz, Avrupa birliğine girişte ve ekonomide verelim gitsin şeklinde şeyler duydum.
Muhtemelen çoğu da bu durumda Anadolu'nun kuşatıldığının farkında değil.
Bu konuyu fikir edinmek için açtım. Z kuşağının çoğu politik gözüken apolitik. Propagandaya göre hareket ediyor diğer kuşaklar gibi. KKTC hakkında çevrenizdeki izlenim nasıl?
Muhtemelen çoğu da bu durumda Anadolu'nun kuşatıldığının farkında değil.
Bu konuyu fikir edinmek için açtım. Z kuşağının çoğu politik gözüken apolitik. Propagandaya göre hareket ediyor diğer kuşaklar gibi. KKTC hakkında çevrenizdeki izlenim nasıl?
Erol mütercimlerin yazdığı satılık ada Kıbrıs ilk olarak 1999 yılında yazılmış. Sonrasında tekrar basılmış ve 2006 basımında yeni bir önsöze de kavuşmuş. Ben uzun yazı yazan birisi değilim yine de olabildiğince güzel bir şekilde düşüncelerimi aktarmaya çalışacağım.
Kitap arka kapağındaki soruları iddia ettiği gibi cevaplıyor. Erol mütercimler'in yazdığı ilk kitap oldu benim okuduğum. Rauf denktaş ile Türkiye'nin her dönem nasıl ilişkisi olduğunu güzel bir şekilde anlatmış. Ben zaten Z kuşağındanım rauf denktaş kimdir falan bilmem ve rauf denktaş'ı da bu kitaptan öğrendim. Deniz hava kara...
Kitap arka kapağındaki soruları iddia ettiği gibi cevaplıyor. Erol mütercimler'in yazdığı ilk kitap oldu benim okuduğum. Rauf denktaş ile Türkiye'nin her dönem nasıl ilişkisi olduğunu güzel bir şekilde anlatmış. Ben zaten Z kuşağındanım rauf denktaş kimdir falan bilmem ve rauf denktaş'ı da bu kitaptan öğrendim. Deniz hava kara...
Son düzenleyen: Moderatör: