Cekka

Gelişen
Merhaba arkadaşlar. Ürünü yeni aldım, bütün bağlantıları doğru yaptım ve sürücüsünü de yükledim ama ekranı çalışmıyor. Bilgisayarı ilk açtığımda ekran geliyor ve 2 saniye sonra kapanıyor. Bazen ekran geliyor 1 veya 2 dakika çalıştıktan sonra tekrar gidiyor. Bu sorunu çözen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem çalışırken USB portuna tekrar söküp takmayı denedin mi?

Denedim Recep bey ekran geldi ve 3 4dk çalıştı ondan sonra tekrar gitti. Ekran gittiğinde tekrar söküp takıyorum aktif hale geliyor. Driverinde bir problem mi var acaba? Görev Yöneticisi'nden baktığım zaman programın çalıştığını gösteriyor.

Ekran gittiğinde USB sökülme sesi geliyor mu?

Şu an onu bekliyorum. Recep bey tekrar dönüş yapacağım.

Ekran gittiğinde USB sökülme sesi geliyor mu?

Şu an hala bekliyorum sorun çözüldü herhalde Recep bey bir kapanma olmadı. Peki bunun sebebi ne olabilir driver la alakalı mı yoksa anakart mı fikrinizi alabilir miyim?

Bilgilendirme amaçlı arkadaşlar eğer bu marka sıvı soğutucu alırsanız. Böyle problem olabiliyormuş. Genel olarak ülkeler arasındada çoğu kişi bu problemi yaşamış hepsine baktım. Driveri yükledikten sonra eğer gelmiyorsa Yöneticimizin dediği gibi PC çalışırken söküp takarsanız ekran geliyor.

Driveri Zalman'ın kendi sitesinde çıkıyor. Oradan indirip yükliyiceksiniz. Onun dışında hiç açılmıyor PC Power tuşuna bastıktan sonra 2sn bile ekran gelmiyorsa sıvı soğutmada problem olabilir. Benim sorunumu yöneticimiz çözdü kendisinine teşekkür ediyorum herkese iyi günler dilerim.

Aslında tam çözüm sayılmaz açıkçası. Bence sistem açılışında devreye girmesi lazımdı yine de sorunun çözülmesine sevindim.
Evet işten geldi dediğiniz gibi başta pc açarken geldi sonra 1 saat kadar çalıştı tekrar gitti. Sanki driverini engelleyen bişey var. Ama bakıyorum çalışıyor diyor. Ekran söndüğünde bağlantı kopma sesidr gelmiyor usp portundan çıkartırsam geliyor ses anlamadım.