Bu telefon acayip bir şey, 2014 yılında çıkmış OIS destekli 4K video kaydedebilen bir canavar. Hatta, bu telefonun kamera lensi o kadar geniş ki OIS kamera lensin içeride kafasına göre geziyor ve videoda gram sarsıntı gözükmüyor haliyle gayet net oluyor :D

IMG_20240408_181855.webp

Snapdragon 808 işlemcisi var yani zamanının iyi işlemcilerinden birisi. Performans olarak günümüz oyunlarının çoğunu oynatamasa da Clash Royale, Clash of Clans, Asphalt 8 gibi oyunları oynatabiliyor ve bu telefonun 10 yıllık olduğunu göz önüne alırsak muazzam bir performans.
Cihazda kızılötesi, NFC, kablosuz şarj mevcut. Şu anki Redmi'lerde olmayan özellik 10 yıl öncesinin LG'sinde var mış, vay be.
Cihazda Android 6 bulunuyor ve şu anda sosyal medya, uygulama desteği tam takır yerinde. Custom ROM ile telefon çok daha iyi yerlere gelebilir ama ben yapmaya kıyamadım. Eğer yaparsam yine konusunu açarım.
Tasarım olarak da mükemmel bir şey. Parlak krom kaplamalı çerçeveleri çok iyi duruyor. Telefonu kavisli yapmaları benzersiz.

IMG_20240408_183010.webp

IMG_20240408_181843.webp

IMG_20240408_181846.webp

Geceleri de bayağı iyi kamera performansı var, adamlar kafam kadar lidar sensörü koymuş telefona, çıplak göz ile kırmızı ışıkları belli oluyor.

IMG_20240408_183122.webp

IMG_20240408_181839.webp

Başka nostaljik incelemeler yapmak üzere görüşürüz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu telefon acayip bir şey, 2014 yılında çıkmış OIS destekli 4K video kaydedebilen bir canavar. Hatta, bu telefonun kamera lensi o kadar geniş ki OIS kamera lensin içeride kafasına göre geziyor ve videoda gram sarsıntı gözükmüyor haliyle gayet net oluyor :D

Eki Görüntüle 34067

Snapdragon 808 işlemcisi var yani zamanının iyi işlemcilerinden birisi. Performans olarak günümüz oyunlarının çoğunu oynatamasa da Clash Royale, Clash of Clans, Asphalt 8 gibi oyunları oynatabiliyor ve bu telefonun 10 yıllık olduğunu göz önüne alırsak muazzam bir performans.
Cihazda kızılötesi, NFC, kablosuz şarj mevcut. Şu anki Redmi'lerde olmayan özellik 10 yıl öncesinin LG'sinde var mış, vay be.
Cihazda Android 6 bulunuyor ve şu anda sosyal medya, uygulama desteği tam takır yerinde. Custom ROM ile telefon çok daha iyi yerlere gelebilir ama ben yapmaya kıyamadım. Eğer yaparsam yine konusunu açarım.
Tasarım olarak da mükemmel bir şey. Parlak krom kaplamalı çerçeveleri çok iyi duruyor. Telefonu kavisli yapmaları benzersiz.

Eki Görüntüle 34076

Eki Görüntüle 34069

Eki Görüntüle 34068

Geceleri de bayağı iyi kamera performansı var, adamlar kafam kadar lidar sensörü koymuş telefona, çıplak göz ile kırmızı ışıkları belli oluyor.

Eki Görüntüle 34075

Eki Görüntüle 34070

Başka nostaljik incelemeler yapmak üzere görüşürüz.
Ulan be ağlattın beni.

LG'nin anlamadığım bir şekilde ürettiği neredeyse her g serisi için bir kronik problemi vardı. Kiminde Wi-Fi gidiyordu kimi durup dururken reset atıyordu kimi ısınıyordu. Bu sorunlar önüne bir türlü geçemedi. Şahsen G3 deneyimlemiş biri olarak her ne kadar bol özellikli telefon olsalarda bu sorunlar yüzünden bir manası kalmıyor.

Onun dışında inceleme güzel eline koluna sağlık.

Benim için asıl efsane G3. 1440P cam gibi bir ekranı ilk defa bir telefonda görmüştüm ama...

Kasa çatlağı mı dersiniz, işlemcinin ciddi ciddi el yakacak kadar ısınması mı dersiniz, ne ararsanız vardı telefonda.

Aynı şekilde. Ekranı gerçekten inanılmaz güzeldi. Bence en büyük problemi arka kasasının çizilmesiydi. Şöyle diyebilirim, cihazın son yıllarında çizilmekten rengi görünmüyordu kasanın.