Zapret sonrası resmi sitelere erişim sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    openwrt zapnet
NFQWS olarak hiç bir sorun yok. Muhtemelen yapılandırmanızdan dolayı problem yaşıyorsunuz. Bugüne kadar hiç bir sitede problem yaşamadım.

@Kaa
Zapretteki Config dosyasından nfqws_enable = 0 kısmını bulun ve burada ki parametreyi 1 yapın nfqws_enable = 1 bu şekilde olsun, ardından nfqws_opt="" kısmının için doluysa silin boşsa ellemeyin ve bu parametrenin içini böyle yapın.
Sorununuz çözüldüyse de bu yorumuma rapora basıp çözüm diye bildirin iyi günler.

Kod:
NFQWS_OPT="--dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=3 --new
--dpi-desync=fake --dpi-desync-fooling=badsum --new
--dpi-desync=fake --dpi-desync-fooling=md5sig --new
--dpi-desync=fakedsplit --dpi-desync-ttl=3 --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=fakedsplit --dpi-desync-fooling=badsum --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=fakedsplit --dpi-desync-fooling=md5sig --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=fakeddisorder --dpi-desync-ttl=3 --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=fakeddisorder --dpi-desync-fooling=badsum --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=fakeddisorder --dpi-desync-fooling=md5sig --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=multidisorder --dpi-desync-split-pos=2 --dpi-desync-split-seqovl=1 --new
--dpi-desync=multidisorder --dpi-desync-split-pos=sniext+1 --dpi-desync-split-seqovl=sniext --new
--dpi-desync=multidisorder --dpi-desync-split-pos=sniext+4 --dpi-desync-split-seqovl=sniext+3 --new
--dpi-desync=multidisorder --dpi-desync-split-pos=midsld --dpi-desync-split-seqovl=midsld-1 --new
--dpi-desync=multidisorder --dpi-desync-split-pos=2,midsld --dpi-desync-split-seqovl=1 --new
--dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=1 --new
--dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=2 --new
--dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=3 --new
--dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=4 --new
--dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=5 --new
--dpi-desync=fakedsplit --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=1 --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=fakedsplit --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=2 --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=fakedsplit --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=3 --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=fakedsplit --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=4 --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=fakedsplit --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=5 --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=fakeddisorder --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=1 --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=fakeddisorder --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=2 --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=fakeddisorder --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=3 --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=fakeddisorder --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=4 --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=fakeddisorder --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=5 --dpi-desync-split-pos=1"

Cevap için teşekkürler. Blockcheck yaparak problemimi hallettim.

Merhaba nasıl çözdüğünüzü anlatır mısınız bende aynı sorunu yaşıyorum.

SSH ile zapretin blockcheck özelliğini kullanarak kendinize en uygun olan ayarları bulup Config kısmına o ayarları girerek.

Böyle yapacağınıza çalışmasını istediğiniz siteleri tek tek ekleseniz daha iyi olmaz mı

Merhaba,

Sadece roblox ve discord için lazım bana çocuklara. Diğer sitelere bulaşmasın istiyorum. Nasıl yapabiliriz bunu acaba ? Keenetic Titan KN-1812 kullanıyorum ve sıkıntısız. Ama yinede sadece sıkıntılı olanlara açmak istiyorum.
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…