Detaylar
Kim cevapladı?anilx
Yetkin
Selam, zapret kurduktan sonra devlet siteleri, bankaların siteleri, telekomünikasyon siteleri ve bazı üniversitelerin sitelerine giriş yapamıyorum. Bu durumu çözmek için, belirli siteler için bir whitelist oluşturup sadece bu sitelerde çalışacak ya da bu sitelerde çalışmayacak şekilde ayarlamalar yapabiliyorum. Peki, whitelist kullanmadan bu sorunu çözmenin bir yolu var mı?
Not: Şu anda sorun çıkaran sitelerin zapret erişimini devre dışı bırakıp o şekilde kullanıyorum.
@Kaa
Zapretteki Config dosyasından nfqws_enable = 0 kısmını bulun ve burada ki parametreyi 1 yapın nfqws_enable = 1 bu şekilde olsun, ardından nfqws_opt="" kısmının için doluysa silin boşsa ellemeyin ve bu parametrenin içini böyle yapın.
Sorununuz çözüldüyse de bu yorumuma rapora basıp çözüm diye bildirin iyi günler.
Kod:
NFQWS_OPT="--dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=3 --new
--dpi-desync=fake --dpi-desync-fooling=badsum --new
--dpi-desync=fake --dpi-desync-fooling=md5sig --new
--dpi-desync=fakedsplit --dpi-desync-ttl=3 --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=fakedsplit --dpi-desync-fooling=badsum --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=fakedsplit --dpi-desync-fooling=md5sig --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=fakeddisorder --dpi-desync-ttl=3 --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=fakeddisorder --dpi-desync-fooling=badsum --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=fakeddisorder --dpi-desync-fooling=md5sig --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=multidisorder --dpi-desync-split-pos=2 --dpi-desync-split-seqovl=1 --new
--dpi-desync=multidisorder --dpi-desync-split-pos=sniext+1 --dpi-desync-split-seqovl=sniext --new
--dpi-desync=multidisorder --dpi-desync-split-pos=sniext+4 --dpi-desync-split-seqovl=sniext+3 --new
--dpi-desync=multidisorder --dpi-desync-split-pos=midsld --dpi-desync-split-seqovl=midsld-1 --new
--dpi-desync=multidisorder --dpi-desync-split-pos=2,midsld --dpi-desync-split-seqovl=1 --new
--dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=1 --new
--dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=2 --new
--dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=3 --new
--dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=4 --new
--dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=5 --new
--dpi-desync=fakedsplit --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=1 --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=fakedsplit --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=2 --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=fakedsplit --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=3 --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=fakedsplit --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=4 --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=fakedsplit --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=5 --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=fakeddisorder --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=1 --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=fakeddisorder --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=2 --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=fakeddisorder --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=3 --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=fakeddisorder --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=4 --dpi-desync-split-pos=1 --new
--dpi-desync=fakeddisorder --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=5 --dpi-desync-split-pos=1"
Kaa
Çalışkan
@Kaa
Zapretteki Config dosyasından nfqws_enable = 0 kısmını bulun ve burada ki parametreyi 1 yapın nfqws_enable = 1 bu şekilde olsun, ardından nfqws_opt="" kısmının için doluysa silin boşsa ellemeyin ve bu parametrenin içini böyle yapın.
Sorununuz çözüldüyse de bu yorumuma rapora basıp çözüm diye bildirin iyi günler.
Kod:NFQWS_OPT="--dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=3 --new --dpi-desync=fake --dpi-desync-fooling=badsum --new --dpi-desync=fake --dpi-desync-fooling=md5sig --new --dpi-desync=fakedsplit --dpi-desync-ttl=3 --dpi-desync-split-pos=1 --new --dpi-desync=fakedsplit --dpi-desync-fooling=badsum --dpi-desync-split-pos=1 --new --dpi-desync=fakedsplit --dpi-desync-fooling=md5sig --dpi-desync-split-pos=1 --new --dpi-desync=fakeddisorder --dpi-desync-ttl=3 --dpi-desync-split-pos=1 --new --dpi-desync=fakeddisorder --dpi-desync-fooling=badsum --dpi-desync-split-pos=1 --new --dpi-desync=fakeddisorder --dpi-desync-fooling=md5sig --dpi-desync-split-pos=1 --new --dpi-desync=multidisorder --dpi-desync-split-pos=2 --dpi-desync-split-seqovl=1 --new --dpi-desync=multidisorder --dpi-desync-split-pos=sniext+1 --dpi-desync-split-seqovl=sniext --new --dpi-desync=multidisorder --dpi-desync-split-pos=sniext+4 --dpi-desync-split-seqovl=sniext+3 --new --dpi-desync=multidisorder --dpi-desync-split-pos=midsld --dpi-desync-split-seqovl=midsld-1 --new --dpi-desync=multidisorder --dpi-desync-split-pos=2,midsld --dpi-desync-split-seqovl=1 --new --dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=1 --new --dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=2 --new --dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=3 --new --dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=4 --new --dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=5 --new --dpi-desync=fakedsplit --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=1 --dpi-desync-split-pos=1 --new --dpi-desync=fakedsplit --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=2 --dpi-desync-split-pos=1 --new --dpi-desync=fakedsplit --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=3 --dpi-desync-split-pos=1 --new --dpi-desync=fakedsplit --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=4 --dpi-desync-split-pos=1 --new --dpi-desync=fakedsplit --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=5 --dpi-desync-split-pos=1 --new --dpi-desync=fakeddisorder --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=1 --dpi-desync-split-pos=1 --new --dpi-desync=fakeddisorder --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=2 --dpi-desync-split-pos=1 --new --dpi-desync=fakeddisorder --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=3 --dpi-desync-split-pos=1 --new --dpi-desync=fakeddisorder --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=4 --dpi-desync-split-pos=1 --new --dpi-desync=fakeddisorder --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=5 --dpi-desync-split-pos=1"
Cevap için teşekkürler. Blockcheck yaparak problemimi hallettim.
merhabalar nasıl çözdüğünüzü anlatır mısınız bende aynı sorunu yaşıyorumCevap için teşekkürler. Blockcheck yaparak problemimi hallettim.![]()
Kaa
Çalışkan
Merhaba nasıl çözdüğünüzü anlatır mısınız bende aynı sorunu yaşıyorum.
SSH ile zapretin blockcheck özelliğini kullanarak kendinize en uygun olan ayarları bulup Config kısmına o ayarları girerek.
RevolutionTR
Çalışkan
Böyle yapacağınıza çalışmasını istediğiniz siteleri tek tek ekleseniz daha iyi olmaz mı
Merhaba,
Sadece roblox ve discord için lazım bana çocuklara. Diğer sitelere bulaşmasın istiyorum. Nasıl yapabiliriz bunu acaba ? Keenetic Titan KN-1812 kullanıyorum ve sıkıntısız. Ama yinede sadece sıkıntılı olanlara açmak istiyorum.
Teşekkürler