Detaylar
Kim cevapladı?CanPatrioTic
Yetkin
Yaş ilerledikçe aslında boş muhabbetler olduğunu anlıyor insan. En güzeli kulakları kapatıp hayatını sevdiğin insanlar ile yaşamak.Bende sizin gibiyim hocam insanlar hakkımızda konuşuyor. İşin sonunda uğraşmak boş iş. Ya kendini değiştireceksin değiştirebildiğin kadar ya da kulağını kapatıcaksın.
@muhammetscq Evet kötü şeyler yaşadın. Bende yaşıyorum ama boşverip hayatına bakman lazım.
Son düzenleme:
Torukojin Kaneki
Başarılı
Aynen öyle.Yaş ilerledikçe aslında boş muhabbetler olduğunu anlıyor insan. En güzeli kulakları kapatıp hayatını sevdiğin insanlar ile yaşamak.![]()
Spora kaç ay gittin?Hocam spor salonu zor denedim ve pek sonuç alamadım açıkçası. İştah açıcı ile devam ediyorum.
Hocam 150 kiloyum dediniz ama şişman biri nerede, zayıf biri nerede. Tabii ümidimi tamamen salmadım ama ne bileyim olmuyor ve bu beni üzüyorda.
Ayrıca şişman kişiler, zayıf kişilere göre günlük hayatta daha çok zorbalanıyor, dışlanıyor, alay ediliyor inan. İlla ki çevrende görmüşsündür bu durumları. Ama bu durum bir kere başıma geldi sonrasında gelmedi. Özgüvenli olmasaydım zorbalanmaya devam edilecektim.
Bir süredir sosyal becerilerimi güçlendirmeye çalışıyorum. Olabildiğince insanlarla sohbet etmek falan. Ama hani bazıları bana fazla zayıfsın dediğinde bu benim moralimi ve enerjimi dibe batırıyor.
Zayıf olduğumu kabul ediyorum, 50 kilonun altındayım. Bunun için de piskiyatriye gittim, şu an anksiyete ve iştah için ilaç kullanıyorum, iyi gittiğimi de düşünüyorum; ama insanların bakışları, sözleri ve hareketleri, bazen çok canımı yakıyor.
Hayatım boyunca hep depresiftim. Şu an ise bir şeyleri değiştirmek için çaba sarf ediyorum ama dışarıdan aldığım bu gibi tepkiler beni çok yoruyor.
İnsanların yorumları senin için bir şey ifade ediyorsa, orada sıkıntı başlıyor zaten.
Şu soruyu sor, kendimle ne zaman sevgili olurdum? Finansal olarak her şey oturduğunda mı, daha kütleli olduğumda mı, vs. böyle eksiklerini kapatman lazım. Kendini beğeneceğin duruma geldiğinde, biri seni bulucak zaten. İster inan, ister inanma.
Zayıfsan, biri sana zayıfsın dediğinde, zayıf olduğunu belirtiyor. Bundan normal bir şey mi var. Gelipte sana dolu dolu sövmemiş. Gerçeği yüzüne herkes vurucak. Kilo almakta, vermekte aşırı basit. Hastalık istisnası yoksa. Açık konuşmak gerekirse, psikiyatrinin bir işe yaradığını da düşünmüyorum. Kafada kuranda sensin, onu düzeltecek kişide.
muhammetscq
Çalışkan
Yaş 24, boy 176 ve kilo 48.güzeller güzeli birliktelik yaşadığım bir kız arkadaşım, çok fazla olmasa da hatırı sayılır arkadaş çevrem var. İnsanların ne dediği belli bir süre sonra inan umurunda olmuyor. Zayıf olman seni küçük gösteriyor gibi hissediyor olabilirsin ama doğru insanların yanında olduğun sürece zayıf olman kötü bir şey değil. Dediğim gibi kendini sağlıklı ve psikolojik olarak iyi hissediyorsan orada iş zaten bitmiştir. Bende senin gibi yaşadım; yaşamadım değil fakat o insanlardan uzaklaştım ve böyle daha mutluyum. Bende kilo almayı denedim fakat herkesin vücudunun genetiği farklı. Olmayınca olmuyor maalesef, bazı şeyleri kabullenip öyle yaşayarak mutlu olmak en iyisi.
Desteğiniz için sağ olun hocam.
Aslında olayı üstün körü anlatmak gerekirse; kızdan biraz elektrik aldım ve hani bu sefer geri durmaktansa her boşlukta sohbet açmaya çalışıyordum.
Sonra dün ablamın fotoğrafını göstereyim dedim. Tabii şimdi "ne alaka?" diyebilirsiniz haklısınızda. Ama ne bileyim anlık öyle aklımdan geçti ve bende gösterdim başta "siz hiçbirbirinize benzemiyorsunuz" falan dedi. En son "sen çok zayıfsın" falan deyince o an nedense bu sözü bana çok dokundu, boğazım düğümlendi.
Normalde insanlar bana zayıfsın, ya da "neden böyle zayıfsın?" dediğinde umursamam. Ama ne bileyim o an cidden beni üzdü.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Desteğiniz için sağ olun hocam.
Aslında olayı üstün körü anlatmak gerekirse; kızdan biraz elektrik aldım ve hani bu sefer geri durmaktansa her boşlukta sohbet açmaya çalışıyordum.
Sonra dün ablamın fotoğrafını göstereyim dedim. Tabii şimdi "ne alaka?" diyebilirsiniz haklısınızda. Ama ne bileyim anlık öyle aklımdan geçti ve bende gösterdim başta "siz hiçbirbirinize benzemiyorsunuz" falan dedi. En son "sen çok zayıfsın" falan deyince o an nedense bu sözü bana çok dokundu, boğazım düğümlendi.
Normalde insanlar bana zayıfsın, ya da "neden böyle zayıfsın?" dediğinde umursamam. Ama ne bileyim o an cidden beni üzdü.
Kızdan etkilendiğiniz içindir. Kız zayıflığın genlerle, kalıtımla alakası olduğunu bilmiyorsa ve size iğneleyici konuşuyorsa boş verin bence.