Zayıf birisi ile kimse birlikte olmak istemez mi?

Zaten iştah ilacı içiyormuşsunuz, düzgün bir fiziğe geldikten sonra aşk işlerine bulaşmanızı öneririm.

Yaş ilerledikçe aslında boş muhabbetler olduğunu anlıyor insan. En güzeli kulakları kapatıp hayatını sevdiğin insanlar ile yaşamak.

Son düzenleme:
Spora kaç ay gittin?

Ayrıca şişman kişiler, zayıf kişilere göre günlük hayatta daha çok zorbalanıyor, dışlanıyor, alay ediliyor inan. İlla ki çevrende görmüşsündür bu durumları. Ama bu durum bir kere başıma geldi sonrasında gelmedi. Özgüvenli olmasaydım zorbalanmaya devam edilecektim.

Genel anlamda "zayıf" birisiyle kızlar birlikte olmak istemez. O ilişki de yürümez açık söyleyeyim.

Kilonu düzeltirsin, düzenli bir spor ve beslenme terapisi ile, peki ya düşünce şeklinin zayıflığı? O daha önemli.

İnsanların yorumları senin için bir şey ifade ediyorsa, orada sıkıntı başlıyor zaten.

Şu soruyu sor, kendimle ne zaman sevgili olurdum? Finansal olarak her şey oturduğunda mı, daha kütleli olduğumda mı, vs. böyle eksiklerini kapatman lazım. Kendini beğeneceğin duruma geldiğinde, biri seni bulucak zaten. İster inan, ister inanma.

Zayıfsan, biri sana zayıfsın dediğinde, zayıf olduğunu belirtiyor. Bundan normal bir şey mi var. Gelipte sana dolu dolu sövmemiş. Gerçeği yüzüne herkes vurucak. Kilo almakta, vermekte aşırı basit. Hastalık istisnası yoksa. Açık konuşmak gerekirse, psikiyatrinin bir işe yaradığını da düşünmüyorum. Kafada kuranda sensin, onu düzeltecek kişide.

Desteğiniz için sağ olun hocam.

Aslında olayı üstün körü anlatmak gerekirse; kızdan biraz elektrik aldım ve hani bu sefer geri durmaktansa her boşlukta sohbet açmaya çalışıyordum.

Sonra dün ablamın fotoğrafını göstereyim dedim. Tabii şimdi "ne alaka?" diyebilirsiniz haklısınızda. Ama ne bileyim anlık öyle aklımdan geçti ve bende gösterdim başta "siz hiçbirbirinize benzemiyorsunuz" falan dedi. En son "sen çok zayıfsın" falan deyince o an nedense bu sözü bana çok dokundu, boğazım düğümlendi.

Normalde insanlar bana zayıfsın, ya da "neden böyle zayıfsın?" dediğinde umursamam. Ama ne bileyim o an cidden beni üzdü.

Kızdan etkilendiğiniz içindir. Kız zayıflığın genlerle, kalıtımla alakası olduğunu bilmiyorsa ve size iğneleyici konuşuyorsa boş verin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…