İnceleme Zen Browser

Bu tarayıcıların güvenilirliğine ne kadar emin olabiliyoruz? Açık kaynak yazılım olduğunu biliyorum fakat oturup bireysel kullanıcının o kodları inceleyeceğini sanmıyorum. Zen'i 2 aydır takip ediyorum ve Edge'den geçmeyi epey düşündüm fakat güvenilirliği beni hala ürkütüyor.

Hocam güvenilirlik size kalmış ama 5 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım ilk zamanlar güvenilirlik korkum vardı Brave'de tutuyordum bütün postaları zende 1 tane giriyordum artık sadece zen kullanıyorum hocam.

Arc'a rakip gibi geliyor bana.

Yakında dikey sekmelerde gelecek diye biliyorum. Bende yüklü şekilde duruyor, dikey sekmeler gelince geçmeyi düşünüyorum.

Bu hızla gelişmeye devam eder ve kullanıcı kitlesi daha da artarsa DRM'de gelebilir Netflix vs. için 10-15k dolarlık bir ücreti var mış sanırsam lisansın onu karşılayacak bir gelir elde edince geleceğini söylüyordular.

Tarayıcı açık kaynak ve destekleyen bir sürü kişi var. Yeterince bağış alan biri virüs koymakla uğraşmaz. Reddit üzerinde subu bile var yapan kişi ile konuşabilirsin.

Tarayıcı güvenliğinden Firefox sorumlu zaten. Bu tarayıcılar Firefox üzerine kurulduğu için güvenlik ile Firefox ilgileniyor.

Opera'dan daha güvenli arkadaşlar korkanlar için. Hatta sonu mi ile biten telefonsu varlıklardan bile daha güvenli.

Sekmeleri Chrome'daki gibi üste alabilsek çok güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…