Olurum, sorabilirsiniz. Çok uzun zamandır Zio kullanıyorum ve öneriyorum ben de.
Ozaman şöyle yapalım. Tek mesaj halinde bütün sorularımı yazim. Sizin vereceğiniz cevaplara göre koltuğu oluşturup sipariş geçeyim. Cevaplarken siz de 1- 2- 3- diye yazıp cevaplarsanız eğer daha rahat anlarım hocam. Vaktinizi ayırdığınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
1) Öncelikle fabrik kumaş serisini seçtim. Hata mı ettim bilmiyorum. Deri malzeme hiç istemiyorum koltuğun üstünde. Sanırım bu fabrik kumaş serisi tamamiyle kumaş. Ve içlerinden de sizin öneriniz ile premium olanı seçiyorum şuan.
2) Ebat seçimi : boyu 180 üstü için XL tavsiye edilmiş. Ben 1.75 falanım. Normal boyut seçiyorum. XL olan daha avantajlıysa söyleyebilirsiniz.
3) Mekanizma : 180 derece multi-tilt mekanizma var. Bir de 180 derece yarasa mekanizma var. Yarasa olanı 1.90 boy üstü için önermişler. Fakat daha sağlam olması için sizce bunu mu seçeyim yoksa gereksiz mi olur ?
4) kol seçimini 4D kol yapıyorum.
5) Ayak seçimini düz siyah yapıyorum.
6) tekerlek seçimi : standart , kilitli , silikon şeklinde 3 seçenek var. hangisini önerirsiniz ? Silikon daha iyi diyorlar.
7) Kol desteği : Normal var , bir de XL var. hangisini önerirsiniz ?
8) visko hafızalı sünger ekliyorum.
9) Visko ped gerek var mı ? Sünger ekledik zaten. Ne işe yarayacak bu almalı mıyım ?
10) Ayak uzatma aparatı istiyorum. PU sünger var bir de ergonomik var. Hangisini seçmeliyim ?
Geriye yaslanılanından almanızı tavsiye ederim.
O hangisi oluyor ben pek anlamıyorum ?