1: Evet Fabric olan full kumaş.
2: Ebat normal yeterli.
3: Yarasaya gerek yok bence multi-tilt yeterli.
4: Tamamen sizin tercihiniz. Ama 4D bence gereksiz 900 TL çok pahalı böyle bir şey için. Ben de alırken tercih etmedim. 4D kolda problem vardı ben alırken zaten sallanma problemi vardı kimse seçmiyordu alırken.
5: Yeterli.
6: Ben alırken silikon yoktu, yorum yapmayacağım, standart tekerlek var bende ve memnunum
7: Normal kol desteği var bende gayet yeterli. Olsun mutlaka.
8: Hafızalı sünger ekletmenizde çok fayda var, çok daha rahat oluyor.
9: Sünger eklettiyseniz pede gerek yok.
10: Sünger olan bence çok daha şık. Ergonomik olan çok çirkin duruyor, full plastik.

1: Evet Fabric olan full kumaş.
2: Ebat normal yeterli.
3: Yarasaya gerek yok bence multi-tilt yeterli.
4: Tamamen sizin tercihiniz. Ama 4D bence gereksiz 900 TL çok pahalı böyle bir şey için. Ben de alırken tercih etmedim. 4D kolda problem vardı ben alırken zaten sallanma problemi vardı kimse seçmiyordu alırken.
5: Yeterli.
6: Ben alırken silikon yoktu, yorum yapmayacağım, standart tekerlek var bende ve memnunum
7: Normal kol desteği var bende gayet yeterli. Olsun mutlaka.
8: Hafızalı sünger ekletmenizde çok fayda var, çok daha rahat oluyor.
9: Sünger eklettiyseniz pede gerek yok.
10: Sünger olan bence çok daha şık. Ergonomik olan çok çirkin duruyor, full plastik.
Çok ama çok teşekkür ediyorum. Söyledikleriniz gibi yapıp sipariş geçeceğim. Çok saolun hocam.

O zaman şöyle yapalım. Tek mesaj halinde bütün sorularımı yazim. Sizin vereceğiniz cevaplara göre koltuğu oluşturup sipariş geçeyim. Cevaplarken siz de 1- 2- 3- diye yazıp cevaplarsanız eğer daha rahat anlarım hocam. Vaktinizi ayırdığınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

1) Öncelikle fabrik kumaş serisini seçtim. Hata mı ettim bilmiyorum. Deri malzeme hiç istemiyorum koltuğun üstünde. Sanırım bu fabrik kumaş serisi tamamiyle kumaş. Ve içlerinden de sizin öneriniz ile premium olanı seçiyorum şu an.

2) Ebat seçimi: Boyu 180 üstü için XL tavsiye edilmiş. Ben 1.75 falanım. Normal boyut seçiyorum. XL olan daha avantajlıysa söyleyebilirsiniz.

3) Mekanizma: 180 derece multi-tilt mekanizma var. Bir de 180 derece yarasa mekanizma var. Yarasa olanı 1.90 boy üstü için önermişler. Fakat daha sağlam olması için sizce bunu mu seçeyim yoksa gereksiz mi olur?

4) kol seçimini 4D kol yapıyorum.

5) Ayak seçimini düz siyah yapıyorum.

6) tekerlek seçimi: Standart, kilitli, silikon şeklinde 3 seçenek var. Hangisini önerirsiniz? Silikon daha iyi diyorlar.

7) Kol desteği: Normal var, bir de XL var. Hangisini önerirsiniz?

8) visko hafızalı sünger ekliyorum.

9) Visko ped gerek var mı? Sünger ekledik zaten. Ne işe yarayacak bu alınır mı?

10) Ayak uzatma aparatı istiyorum. PU sünger var bir de ergonomik var. Hangisini seçmeliyim?

O hangisi oluyor ben pek anlamıyorum?

Yatan mekanizma var mış zaten, 180 derece çekyat gibi oluyor gayet güzel. Çok dua edersin bana :)

Hocam 2 yıldır Venom Fabric kullanıyorum, aldığım ilk gün keşke Valor alsaymıştım dedim. Nedenini resim olarak koydum. Venom'un kambur bir yapısı var ve standart haliyle (bel yastığıyla ya da yastıksız) hiç rahat edemedim. Oturak için aldığım visco pedi sırta koyarak ancak bir şekilde idare eder hale geldim. Diğer sorun ise oturma kısmını tepe gibi yapmışlar. Normalde benim bildiğim biraz çukur olur ki iyice yerleşelim. Bunda koltuktan kayıyorum hafif hafif. Bir de deep black o kadar da deep değil, hafif boz duruyor ve ilk hafta eti nero gibi kokuyordu :D Renk seçimini başka yapmanı öneririm o yüzden. Son olarak kolçaklar için yastık almıştım onların bir tarafı sürekli kayıp çıkıyordu, en son kaldırdım attım kenara.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    116,6 KB · Görüntüleme: 129