Zoko Amiral DK431 model bir kasaya sahibim. 9800X3D işlemci aldım ve bu işlemci için 360 mm’lik bir sıvı soğutma almak istiyorum. Fakat forumlarda bu kasanın üst bölümüne ATX anakartlarla 360 mm’lik sıvı soğutmaların takılamadığı yazılmış. Görsellerde, sıvı soğutmanın takılacağı bölümdeki boşluğu metre ile ölçerek paylaştım; 5,5 cm’lik bir boşluk var. Thermalright sıvı soğutma modellerine baktığımda kalınlıklarının 5,3 cm, 5,2 cm ve 5,4 cm olduğunu gördüm. Bu sıvı soğutuculardan birini alsam, bu kasaya takabilir miyim? Yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?50 mm'den daha ince bulmanız çok zor, belki fanlar Slim fanla değiştirilirse kurtarır yoksa 53-55 mm civarı oluyor.
Bu 52-53 mm civarında, ucu ucuna sığar gibi.
Radyatör uzunluğunu da hesaba katın, 39.5 cm.
Bu 52-53 mm civarında, ucu ucuna sığar gibi.
Radyatör uzunluğunu da hesaba katın, 39.5 cm.
Son düzenleme:
SHERLOCKED
Başarılı
Front mount yapabilirsiniz.
ön bölüme takınca pompanın ömrü ve verimliliği daha az oluyor diyorlar doğru mu
SHERLOCKED
Başarılı
Ön bölüme takınca pompanın ömrü ve verimliliği daha az oluyor diyorlar doğru mu?
Tubes down montajlarsanız sorun olmaz. Ama boru uzunluğunu da hesaba katmalısınız.
Örn:https://techolay.net/sosyal/konu/me...er-ii-420mm-nzxt-h7-flow-guncellemesi.157273/
Bu soğutucunun 45cm bir borusu var ve yetti.
Bu soğutucuyu aldım, sığıp sığmayacağını gelince göreceğiz. Tecrübelerimi yazarım gelince. Başka arkadaşlar da faydalansın.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
Ev ve Yaşam Sofra ve mutfak ürünlerinde 1.500 TL'ye 500 TL indirim
- Fırsat Ekibi
-
-
-
Elektronik Lenovo LOQ 17IRX10 | i5-13450HX & RTX 5050 | 43.000 TL
- mortem.dll