ADT Uzman Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 243 Çözümler 2 Beğeniler 143 28 Ağustos 2025 #21 23783 dedi: Yok hiç öyle bişey yapmadı. Nvidia seçeneğine bastım geri boot sekmesine atıyordu normal olarak usbden başlatınca hiç Nvidia driversiz oluyordu. Genişletmek için tıkla... Anladım. Garip bir sorunmuş, bende sorunsuzdu. Linux deneyimi bilgisayardan bilgisayara değişiyor gerçekten
23783 dedi: Yok hiç öyle bişey yapmadı. Nvidia seçeneğine bastım geri boot sekmesine atıyordu normal olarak usbden başlatınca hiç Nvidia driversiz oluyordu. Genişletmek için tıkla... Anladım. Garip bir sorunmuş, bende sorunsuzdu. Linux deneyimi bilgisayardan bilgisayara değişiyor gerçekten
KS KS 23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.608 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.108 28 Ağustos 2025 #22 ADT dedi: Anladım. Garip bir sorunmuş, bende sorunsuzdu. Linux deneyimi bilgisayardan bilgisayara değişiyor gerçekten Genişletmek için tıkla... Linux hiçbir zaman gıcır gıcır bir işletim sistemi değildir (yada çekirdek bilmiyorum ne diyeceğimi)
ADT dedi: Anladım. Garip bir sorunmuş, bende sorunsuzdu. Linux deneyimi bilgisayardan bilgisayara değişiyor gerçekten Genişletmek için tıkla... Linux hiçbir zaman gıcır gıcır bir işletim sistemi değildir (yada çekirdek bilmiyorum ne diyeceğimi)
ADT Uzman Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 243 Çözümler 2 Beğeniler 143 28 Ağustos 2025 #23 23783 dedi: Linux hiçbir zaman gıcır gıcır bir işletim sistemi değildir (yada çekirdek bilmiyorum ne diyeceğimi) Genişletmek için tıkla... Evet maalesef. İleride sorunu kalmaz
23783 dedi: Linux hiçbir zaman gıcır gıcır bir işletim sistemi değildir (yada çekirdek bilmiyorum ne diyeceğimi) Genişletmek için tıkla... Evet maalesef. İleride sorunu kalmaz