@byderdo, 65 dereceyi geçtiğini görmedim. Ancak Sapphire RX 9070 XT Nitro kadar sessiz değil maalesef. Boyutları neredeyse aynı ama Nitro daha sessizdi.
@LH44, hocam rop sayısı falan normal değil mi? Bir bakar mısınız size zahmet.
@byderdo, yani sizin sese duyarlılık eşiğinizle benimki farklı olabilir. Bayağı fan sesi geliyor. Akşam bir de kasa fanlarımı sessize alıp deneyeceğim. O zaman daha net belli olur. Akşam bir de undervolt yapacağım. Undervolt ile daha sessiz olacaktır.
@byderdo, yani sizin sese duyarlılık eşiğinizle benimki farklı olabilir. Bayağı fan sesi geliyor. Akşam bir de kasa fanlarımı sessize alıp deneyeceğim. O zaman daha net belli olur. Akşam bir de undervolt yapacağım. Undervolt ile daha sessiz olacaktır.
@byderdo, evet bende bu satıcıdan aldım. Bu kartı bu mağaza satıyor sanırsam. İyi yapmışsınız size de hayırlı olsun. Ben idefix’ten almıştım. N11' ve Idefix'te fiyatlara ufaktan güncelleme gelmiş
@byderdo, evet bende bu satıcıdan aldım. Bu kartı bu mağaza satıyor sanırsam. İyi yapmışsınız size de hayırlı olsun. Ben ıdefix'ten almıştım. N11' ve ıdefix'te fiyatlara ufaktan güncelleme gelmiş
Son değerler bu şekilde. Kasa fanlarının hızını bir tık arttırdım. RDR2 2K Ultra ayarlarda DLAA ile şu fps'leri görmek biraz can sıkıcı esasen. Sıcaklık değerleri gayet iyi. Kartta cw yok.