@byderdo, yani sizin sese duyarlılık eşiğinizle benimki farklı olabilir. Bayağı fan sesi geliyor. Akşam bir de kasa fanlarımı sessize alıp deneyeceğim. O zaman daha net belli olur. Akşam bir de undervolt yapacağım. Undervolt ile daha sessiz olacaktır.

@byderdo, yani sizin sese duyarlılık eşiğinizle benimki farklı olabilir. Bayağı fan sesi geliyor. Akşam bir de kasa fanlarımı sessize alıp deneyeceğim. O zaman daha net belli olur. Akşam bir de undervolt yapacağım. Undervolt ile daha sessiz olacaktır.

Sipariş ettim bende hocam Advanced OC stoku tükenmiş. Sizde bu satıcıdan mı satın aldınız sıfır amblajlı gönderiyor değil mi?

1769858701187.webp

@byderdo, evet bende bu satıcıdan aldım. Bu kartı bu mağaza satıyor sanırsam. İyi yapmışsınız size de hayırlı olsun. Ben idefix’ten almıştım. N11' ve Idefix'te fiyatlara ufaktan güncelleme gelmiş 😅

Son düzenleme:
@byderdo, evet bende bu satıcıdan aldım. Bu kartı bu mağaza satıyor sanırsam. İyi yapmışsınız size de hayırlı olsun. Ben ıdefix'ten almıştım. N11' ve ıdefix'te fiyatlara ufaktan güncelleme gelmiş 😅

İdefixten kesinlikle almam hocam müşteri hizmetleri problemli, kaça almıştınız siz.

Son değerler bu şekilde. Kasa fanlarının hızını bir tık arttırdım. RDR2 2K Ultra ayarlarda DLAA ile şu fps'leri görmek biraz can sıkıcı esasen. Sıcaklık değerleri gayet iyi. Kartta cw yok.

Dosya Ekleri

• 3f1ccf86-5190-4cb4-b34f-f461e47e051d.webp
    3f1ccf86-5190-4cb4-b34f-f461e47e051d.webp
    2,1 MB · Görüntüleme: 57