@byderdo, neptune bayağıdır vardı, Advanced OC yeni geldi, iGame Ultra'nın ise stoku bittiği zaman bayağı bir süre gelmiyordu.

Colorful

Colorful RTX 5080 iGame Advanced OC 16 GB-v 256 bit gdrr7 16 GB ekran kartı.​

Bu ekran kartı diğerlerinden yeni olduğu için soğutma ve performans stabilite olarak daha önde değil midir​

Colorful

Colorful RTX 5080 iGame Advanced OC 16 GB-v 256 bit gdrr7 16 GB ekran kartı.​

Bu ekran kartı diğerlerinden yeni olduğu için soğutma ve performans stabilite olarak daha önde değil midir​

Yeni geldi derken, stoklardan bahsediyorum. 😀
iGame Ultra ile benzer.

Ek olarak kasa desteğini kontrol edin, Advanced OC epey büyük.

Yeni geldi derken, stoklardan bahsediyorum. 😀
iGame Ultra ile benzer.

Ek olarak kasa desteğini kontrol edin, Advanced OC epey büyük.

Lian Li dynamic EVO 301 kasasına sahibim hocam. Yapay zekaya yazdım da bir tık önde diyor soğutma Advanced OC'nin. Ama Ultra derseniz direk ultrayı sipariş edeceğim taksitle.

Lian Li dynamic EVO 301 kasasına sahibim hocam. Yapay zekaya yazdım da bir tık önde diyor soğutma Advanced OC'nin. Ama Ultra derseniz direk ultrayı sipariş edeceğim taksitle.

Şahsen Ultra alır geçerdim. 2.000 TL'yi gider çevre bileşeni veya aksesuar için kullanırdım. 😄

Advanced OC hakkında not düşme sebebim 355mm uzunluğa, 145mm genişliğe ve 69mm kalınlığa sahip olması. iGame Ultra modelinden sırasıyla 24-6-9mm daha büyük.

Vulcan'ın performansıyla ilgili birkaç global forumda laf edilmişti.

Olabilir hocam ama seri bazında Neptune≈Vulcan>iGame Ultra≈Advanced OC. Ek olarak son sırada diğer RTX kartlarındaki Battle AX NB EX geliyor.

RX 6800 XT ekran kartına sahibim hocam 6+2 6+2 şeklinde takıyorum şimdi bu kartı satın alırsam aparat almam gerekli mi?

PSU, 12VHPWR (güncel adıyla 12V-2x6) bağlantısına sahip değilse evet aparat/dönüştürücü kullanmanız gerekli.

@byderdo, kartın içinden şu şekilde bir dönüştürücü çıkıyor:
Screenshot_20260130_184623_YouTube.webp

"3.35" ve ilerisinde onu da inceliyor.

Olabilir hocam ama seri bazında neptune≈vulcan>igame ultra≈advanced OC. Ek olarak son sırada diğer RTX kartlarındaki Battle AX NB ex geliyor.

PSU, 12VHPWR (güncel adıyla 12V-2x6) bağlantısına sahip değilse evet aparat/dönüştürücü kullanmanız gerekli.

@byderdo, kartın içinden şu şekilde bir dönüştürücü çıkıyor:

"3.35" ve ilerisinde onu da inceliyor.

1769790690046.webp

Benim ekran kartıma gelen kablo tam olarak böyle 6+2 6+2 şeklinde hocam.