Detaylar
Kim cevapladı?byderdo
Uzman
Normal mi bu FPS ben 6800XT ile belli ayarlarla 150 FPS ile oynuyordum?
BigBlue
Becerikli
@byderdo, DLAA farklı bir boyut. Görüntü çok kaliteli hale geliyor. Kaybı FPS oluyor. Bende RX 9070 XT Nitro kartım ile Ultra 2K da undervolt yapıp TAA ile orta seviye (-30 Power limit) 100 FPS altını görmedim. Her güzelliğin bir bedeli oluyor. İnternetten videolarında baktım aynı durum.
Sizin kart geldi mi?
Sizin kart geldi mi?
byderdo
Uzman
@byderdo, DLAA farklı bir boyut. Görüntü çok kaliteli hale geliyor. Kaybı FPS oluyor. Bende RX 9070 XT Nitro kartım ile Ultra 2K da undervolt yapıp TAA ile orta seviye (-30 Power limit) 100 FPS altını görmedim. Her güzelliğin bir bedeli oluyor. İnternetten videolarında baktım aynı durum.
Sizin kart geldi mi?
Bugün kargolandı 2 gün sonra elime geçer tahminimce.
BigBlue
Becerikli
@huskass, merhaba. Eğer bütçeniz varsa 5080 almak daha iyi. En mantıklısı mı bilmiyorum ama en iyisi bu. Colorful RTX 5080 iGame Ultra OC kartı ben 3-5 gündür kullanıyorum karttan memnunum. Konuda paylaşım yapıyorum görmüşsünüzdür. Sıcaklık değerleri güzel oyunlarda 63 derece civarı çalışıyor. Coil whine durumuda yok. Bütçe olarak sıkıntınız yoksa RTX 5080 alın. Yoksa 5070 Ti de olabilir. 5070 12 GB VRAM olayından dolayı ben almazdım açıkçası.
evet gordum paylasimi tesekkurler tavsiyeniz icin innox3 te 66 bin ama sogutmasina guvenemedim acikcasi o yuzden colorful en iyi secenek sanirim butcemi zorlayip almaya calisacagim
İnno3d 3X OC'nin soğutması yeterli ve fiyatındaki rakiplere göre daha iyi ancak Colorful ondan da iyi.
byderdo
Uzman
INNO3D 3X OC'nin soğutması yeterli ve fiyatındaki rakiplere göre daha iyi ancak Colorful ondan da iyi.
Evet gordum paylasimi teşekkürler tavsiyeniz icin innox3'te 66 bin ama sogutmasina guvenemedim açıkçası o yuzden Colorful en iyi secenek sanirim butcemi zorlayip almaya calisacagim.
RX 6800 XT soktum sokmeden once driver sildim guvenli modda sonra RTX5080 yerleştirdim anakarta dönüştürücü taktim fan bile donmemişti sonra tam ekran kartina gore kablo buldum PSU kutusunda taktim bu sefer ekran geldi sonra driver yukledim derken simdi yeniden baslata tikladim ve bitlicker mesaji geldi tam sagdan soldan bakayim nedir bu mail kontrol ettim bulamadim BitLocker dedim sonra format atayım kurtulayım derken 2 dk geçmedi klik sesi geldi bilgisayar kapanmiş butun yuvalari kontrol ettim detayli baktim ama gene aynı 2 dk da bir klik sesi gelip kapandigindan format atmiysyim dedim yardimlarinizi rica ederim.
PSU: FSP Hydro G PRO 1000W.
1 saat once tikir tikir calisan PSU da problem çıkmasi imkansiz.
selamlar ,RX 6800 XT soktum sokmeden once driver sildim guvenli modda sonra RTX5080 yerleştirdim anakarta dönüştürücü taktim fan bile donmemişti sonra tam ekran kartina gore kablo buldum PSU kutusunda taktim bu sefer ekran geldi sonra driver yukledim derken simdi yeniden baslata tikladim ve bitlicker mesaji geldi tam sagdan soldan bakayim nedir bu mail kontrol ettim bulamadim BitLocker dedim sonra format atayım kurtulayım derken 2 dk geçmedi klik sesi geldi bilgisayar kapanmiş butun yuvalari kontrol ettim detayli baktim ama gene aynı 2 dk da bir klik sesi gelip kapandigindan format atmiysyim dedim yardimlarinizi rica ederim.
PSU: FSP Hydro G PRO 1000W.
1 saat once tikir tikir calisan PSU da problem çıkmasi imkansiz.
bende kablolama icin bir arkadas a soru sormustumm acaba kablolari tam oturtamamis olabilir misin? yada kabloda sorun olabilir mi bence ilk eski kartini dene eski kablosuyla skinti psu dami anlasilir
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-