Selam,
Bende kablolama icin bir arkadas a soru sormustumm acaba kablolari tam oturtamamis olabilir misin? Ya da kabloda sorun olabilir mi bence ilk eski kartini dene eski kablosuyla skinti PSU dami anlasilir.

Düzelttim format attım fakat ekran böyle şu an drover yuklerken oldu RTX 5080.

Dosya Ekleri

• 17702184543376135359249399231935.webp
    17702184543376135359249399231935.webp
    3,1 MB · Görüntüleme: 28
@byderdo, ben DDU ile silip yükleme yaptım ancak dün yine format attım. Tam içime sinmedi açıkçası bir de bana bir tık az performans alıyormuşum gibi geldi. Ancak böyle bir sorun yaşamadım. Kartı başka bir bilgisayarda deneme imkanınız varsa deneyin.
@LH44, hocam müsaitse bakar şimdi.

@byderdo, sorun GPU veya yazılım gibi görünüyor. Eski kart duruyorsa onu takıp deneyin. Farklı bir kablo varsa onunla da deneyin.
Ayrıca RTX 5080 için temiz kurulum yaptınız mı?

@byderdo, ben DDU ile silip yükleme yaptım ancak dün yine format attım. Tam içime sinmedi açıkçası bir de bana bir tık az performans alıyormuşum gibi geldi. Ancak böyle bir sorun yaşamadım. Kartı başka bir bilgisayarda deneme imkanınız varsa deneyin.
@LH44, hocam müsaitse bakar şimdi.

@byderdo, sorun GPU veya yazılım gibi görünüyor. Eski kart duruyorsa onu takıp deneyin. Farklı bir kablo varsa onunla da deneyin.
Ayrıca RTX 5080 için temiz kurulum yaptınız mı?

Arkadaşlar bilgisayar açılmama sorununu hallettim BitLocker hatası veriyordu format attım, görüntü vermeme sorunu ise DisplayPort'da imiş yeni bir tane sipariş verdim 2.1 DP.

@byderdo,
ASUS TUF VG27AQL5a monitör almıştım. İçinden çıkan DP kablosunu kullanıyorum. Bende hiç sorun yaşamadım. Sorunun çözüldüğüne sevindim.

@huskass, hayırlı olsun hocam. Colorful sitesine giriş yapın. İchill var onun light olanını indirdim ben. Program üzerinden istediğiniz gibi efekt, renk vs ayarları yapabilirsiniz.

@BigBlue teşekkürler hocam tamamdır sağolasın. Driver için de ddu ile silecem 3060ti driverini sonra siteden kurucam. Sizde öyle yaptınız değil mi hocam

Son düzenleme: