Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

vrm

Üyecik
Merhaba, uzun yıllardır Zowie EC2-B mouse kullanıyorum. Bugün bilgisayarı açtığımda, farede herhangi bir tuşa bastığımda 3-4 tıklamada bir C tuşuna basıyor. Klavye takılı değilken bile durum bu şekilde. Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Başka bir mouse takıp denedim sorun devam ediyor.

Güvenli modda sorun düzeliyor.

Logitech dowload assistant dosyasını sildim ve Armoury Crate programını ASUS klavyem için güncelledim. Ve evet sorun şimdilik düzeldi. Çok nadir bir sorun olduğunu düşündüğüm için aşama aşama yazmak istedim belki birilerine yardımı dokunur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, uzun yıllardır Zowie EC2-B mouse kullanıyorum. Bugün bilgisayarı açtığımda, farede herhangi bir tuşa bastığımda 3-4 tıklamada bir C tuşuna basıyor. Klavye takılı değilken bile durum bu şekilde. Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Başka bir mouse takıp denedim sorun devam ediyor.

Güvenli modda sorun düzeliyor.

Logitech dowload assistant dosyasını sildim ve Armoury Crate programını ASUS klavyem için güncelledim. Ve evet sorun şimdilik düzeldi. Çok nadir bir sorun olduğunu düşündüğüm için aşama aşama yazmak istedim belki birilerine yardımı dokunur.
Aşağıda karşılaştığın sorun için adım adım çözüm önerileri bulabilirsin:

1. Fareyi Sıfırla:
- Fareyi bilgisayardan çıkar.
- Eğer farede bir sıfırlama tuşu varsa (genelde ayarlama düğmesi ya da aynı anda birkaç tuşa basma kombinasyonu ile sıfırlanabilir), bunu kullanarak fareyi sıfırla.

2. USB Portlarını Kontrol Et:
- Farklı USB portlarına fareyi takarak deneyin. Mümkünse fareyi arka paneldeki USB portlarına takmayı dene.

3. Driver Güncellemeleri:
- Fare ile ilgili güncel sürücüleri kontrol et.
- Zowie’nin resmi web sitesinden en son sürücüleri indirip yükle.

4. Diğer Aygıtları Kontrol Et:
- Bilgisayarında başka bir fare veya oyun ekipmanının bağlı olmadığına emin ol.
- Klavye veya başka bir cihazın yanlışlıkla tuş basmasını etkileyip etkilemediğini kontrol et.

5. Güvenli Modda Denemeler:
- Bilgisayarı güvenli modda başlat.
- Sorunun devam edip etmediğini kontrol et. Eğer güvenli modda sorun yoksa, bu yazılımsal bir sorun olduğuna işaret eder.

6. Yazılımları Kontrol Et:
- Hangi yazılımların arka planda çalıştığını kontrol et.
- Özellikle oyun veya fare ile ilgili yazılımların etkilerini kontrol et.

7. Farklı Klavye Kısayollarını Kontrol Et:
- Klavye kısayollarının fareyi etkileyip etkilemediğini kontrol et. Gerekirse kısayolları sıfırla.

8. Son Çare - Fabrika Ayarlarına Dön:
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, fareyi fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyebilirsin. Bunun için modelin kullanıcı kılavuzuna başvurabilirsin.

Eğer bu adımları uyguladıktan sonra sorun devam ederse, ek bilgilerle problem üzerinde daha derinlemesine yardımcı olabilirim.