ZTE H168A v2 root yapabilir misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JokerLeague
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 257
ZTE H168A v2 root aktif etme ve kırma işini de yapabilir misiniz?

ZTE H168A V2 root bulabilir miyiz ?
H168A V2'de seri numarasının uzunluğu farklı olduğu ve büyük ihtimalle farklı bir şifreleme ile yapıldığı için bu yöntem çalışmıyor. V1 için yöntem var ancak o da V2'de çalışmıyor. Şu an H168A V2 için çalışan bir yönteme rastlamadım ve kendimde bulamadım.

Seneye bakacağız buna.
Hocam hala bakılmadı Eğer bakılırsa config.bin dosyasını bilgisayarı olmayan bu işlemi yapamayacaklar için yani benim gibi kullanıcılar için rootlu config dosyasını atar mısınız?

Cihaz elimde yok.
Merhaba bu konuya son yazışınızdan bir süre geçmiş. Ama cihaz bende var bilgisayarım yok ama cihazı rootlamış shellde erişimi olan bir kişi bilmiyorum. Ve şunu öğrenmek istiyorum cihaz eğer elinizde olsaydı nelere bakmak neleri kontrol etmek isterdiniz? Bu lafı bana yazabilir misiniz? Eğer birşeyler bulabilirsek herkesin faydalanmasını sağlarız, herkes modemini rootlaybilir.

Hocam hala bakılmadı Eğer bakılırsa config.bin dosyasını bilgisayarı olmayan bu işlemi yapamayacaklar için yani benim gibi kullanıcılar için rootlu config dosyasını atar mısınız?

Merhaba bu konuya son yazışınızdan bir süre geçmiş. Ama cihaz bende var bilgisayarım yok ama cihazı rootlamış shellde erişimi olan bir kişi bilmiyorum. Ve şunu öğrenmek istiyorum cihaz eğer elinizde olsaydı nelere bakmak neleri kontrol etmek isterdiniz? Bu lafı bana yazabilir misiniz? Eğer birşeyler bulabilirsek herkesin faydalanmasını sağlarız, herkes modemini rootlaybilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…