OrnitorenkPepsi

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır foruma bakmıyordum ama bunu özellikle paylaşmak istedim. Bu modemle uğraşıp takılı kalanlar için yol gösterici olur diye düşündüm.

Yaklaşık 9 saat uğraşarak, 1.5 yıldır çözemediğim root sorununu antigravity sayesinde çözdüm. Gemini tarafında anlatımın yeterince açıklayıcı olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca bir repo da hazırlattım. Anlaşılır olmazsa siz de antigravity kurup aynı şekilde yaptırabilirsiniz. Umarım benim 9 saatlik emeğim sizin de işinize yarar.

Repom:

Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır foruma bakmıyordum ama bunu özellikle paylaşmak istedim. Bu modemle uğraşıp takılı kalanlar için yol gösterici olur diye düşündüm.

Yaklaşık 9 saat uğraşarak, 1.5 yıldır çözemediğim root sorununu antigravity sayesinde çözdüm. Gemini tarafında anlatımın yeterince açıklayıcı olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca bir repo da hazırlattım. Anlaşılır olmazsa siz de antigravity kurup aynı şekilde yaptırabilirsiniz. Umarım benim 9 saatlik emeğim sizin de işinize yarar.

Repom:
Ben bu root işini çözemedim yardımcı olur musun?

H3601P de bu işlem işe yarar mı ?

@@OrnitorenkPepsi
Dostum bunu WAN değil de lan portu ızerınden tekrar duzenlemen mumkunmu eski sürümlerde WAN engelı yok ama yenı surumlerde var birkaç modelde denedım eskı modellerde çok guzel çalışıyor kalıcı olmaması da guzel reset atınca eskı halıne donuyor ama WAN engelı olanlarda çalışmıyor zahmet olmazsa lan portu uzerınden bır duzenleme yapabılır mısın?

Son düzenleme: