Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

drk

Gelişen
Merhabalar, 1 Gbps Superonline tarifem var. Yanında ZTE H3600P modem verdiler. Rootlama işleminden sonra wan_iptv ayarlı ve statik portlar ayarlı olmasına rağmen TV+'ta kanallar 5-10 saniye oynatıyor, sonra donmaya başlıyor. Çözüme sahip olan birisi var mı? İlk konum olduğu için tam anlatamamış olabilirim, teşekkürler.

IPTV için VLAN ID 103 ayarlı mı? Ben, Turkcell'in verdiği modem yerine farklı bir modem kullanıyorum ve IPTV için VLAN ID 103 gerekiyor.

çözüm önerisi: Zaman senkronizasyonu kısmında NTP sunucusu olarak ilk sıraya şunu ekleyin: "cpentp.superonline.net"

Bu şekilde.

Screenshot 2026-03-11 000706.webp

Screenshot 2026-03-11 000745.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet kapalıydı açtım donmalar kesildi düzeldi. Teşekkür ederim yardımınız için.
Merhaba. Ben de sansürsel mağduru olduğum için ben de root yapacağım ama Turkcell TV ayarları için hiçbir hazırlık yapmadım. Yardım aldığın bir kaynak var ise paylaşabilir misin?

Merhaba. Ben de sansürsel mağduru olduğum için ben de root yapacağım ama Turkcell TV ayarları için hiçbir hazırlık yapmadım. Yardım aldığın bir kaynak var ise paylaşabilir misin?

Merhaba root atın VLAN ID 103 yapın bir sorun yaşarsanız'da konu açıp beni etiketleyin.