Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam. Dediklerinizi yaptıktan sonra gecikme değerleri iyileşmiş ancak download ve upload değerlerim düştü. Yükseltmenin bir yolu var mı?

Yok hocam çünkü kayıp olan değerler aslında bir tampon görevi görüyor bu sayede pingin düşüyor ama yayın yapmadığın sürece bu kaybın farkına varmazsın hatta diğerleri film vs izlerken sen oyun oynadığında ping sorunu falan yaşamazsın.

Yok hocam çünkü kayıp olan değerler aslında bir tampon görevi görüyor bu sayede pingin düşüyor ama yayın yapmadığın sürece bu kaybın farkına varmazsın hatta diğerleri film vs izlerken sen oyun oynadığında ping sorunu falan yaşamazsın.

Hocam normalde 70 Mbps hızında indirirken şu an 57 Mbps indiriyorum. Şöyle bir şey yapabilir miyiz, indirme sırasında OpenWRT üzerinden bir ayar yapıp indirme hızım 70'e çıksın indirdikten sonra da dediğiniz ayarlara dönüp düşük gecikmeli kullanmaya devam etsem nasıl olur?

Hocam normalde 70 Mbps hızında indirirken şu an 57 Mbps indiriyorum. Şöyle bir şey yapabilir miyiz, indirme sırasında OpenWrt üzerinden bir ayar yapıp indirme hızım 70'e çıksın indirdikten sonra da dediğiniz ayarlara dönüp düşük gecikmeli kullanmaya devam etsem nasıl olur?

Yani oyuna girdiğinde pingin düşsün istiyorsun ama bu sanırım mümkün değil çünkü router hangi uygulamayı kullandığını algılayamaz ama SQM'i kapatıp oyuna gireceğin zaman arayüze girip açabilirsin.

Yani oyuna girdiğinde pingin düşsün istiyorsun ama bu sanırım mümkün değil çünkü router hangi uygulamayı kullandığını algılayamaz ama SQM'i kapatıp oyuna gireceğin zaman arayüze girip açabilirsin.

Oyun falan indirirken SQM'i kapatıp oyun indikten sonra geri açarım hocam.

Emeğiniz için teşekkür ederim. Çok uğraştınız cidden. Elinize emeğinize sağlık.

@NYTMARE hocam az önce oyun indirirken CS2 oynayayım dedim. Arkada oyun inerken bende CS2 de sabit 51 ping ile oynadım. Yaptırdığınız ayar çok iyi oldu. SQM'i hiç kapatmamaya karar verdim. En azından bir şeyler indirirken bile bilgisayarı ve interneti özgürce kullanabiliyorum.