16787

Becerikli
Şu anda kullandığımız 2012 model Caddy var 290 bin kilometrede. Bunu satıp üstüne de nakit vereceğiz. Toplam bütçemiz 1 milyon oluyor. Aile için hangi araçları önerirsiniz. Babam 2018 model Peugeot 3008 almayı düşünüyor, bana görünüşü aşırı kötü geliyor. Özellik, güncellik ve görünüş olarak Cherry omoda 5 hoşuma gidiyor. Bütçeyi fazla olmamak şartıyla bir tık yükseltebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer uzun yıllar kullanacaksanız Cherry'e bulaşmamalısınız. Ha dersiniz maksimum 5 yıl kullanır satarız o zaman mantıklı olabilir. Ancak onun dışında Cherry'lerde fabrikasyon hataların çok olmasının yanı sıra hoş olmayan kronikleri de var.
Cherry harici ne önerirsiniz peki? otomatik, çok yakmayan

Renault motoru kullanıyor diyorlar. Fiyatı da çokmuş 1.3 milyon falan

Evet. Kullandığı motor zaten dünyanın en verimli ve uzun ömürlü motorlarından. 1.3'e fırlamış olabilir en son 1 milyon civarlarındaydı.

Şimdi tekrar baktım 1.6 dCi 1 milyon civarlarına satılıyor hala.

Evet. Kullandığı motor zaten dünyanın en verimli ve uzun ömürlü motorlarından. 1.3'e fırlamış olabilir en son 1 milyon civarlarındaydı.

Şimdi tekrar baktım 1.6 dCi 1 milyon civarlarına satılıyor hala.

Peki SUV değil de genel olarak ne araç önerirsiniz? Aile aracı olarak kullanılacak. 5 kişiyiz biraz da kiloluyuz, içi dar olmasın.