1.000-2.000 TL arası kablosuz mouse önerisi

Bütçe
1500-2000

shifazz

Çalışkan
Tutuş şeklim claw-palm. Sadece Valorant oynuyorum diyebilirim.

Wraith Product sitesinde bulunan fareleri inceledim. Gayet uygun ve kaliteli farelere benziyor. Fakat daha önce Wraith Product'tan klavye aldım ve sorunlu geldi. İki kere servise gönderdim ve hala serviste. Ne kadar güvenilir ve ne kadar kaliteli parçalar kullandığı konusunda biraz bilgisizim.

Buna göre önerilerde bulunursanız ve sadece link atmak yerine X fareyi bundan dolayı alabilirsin gibi önerilerde bulunursanız sevinirim.

Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tutuş şeklim claw-palm. Sadece Valorant oynuyorum diyebilirim.

Wraith Product sitesinde bulunan fareleri inceledim. Gayet uygun ve kaliteli farelere benziyor. Fakat daha önce Wraith Product'tan klavye aldım ve sorunlu geldi. İki kere servise gönderdim ve hala serviste. Ne kadar güvenilir ve ne kadar kaliteli parçalar kullandığı konusunda biraz bilgisizim.

Buna göre önerilerde bulunursanız ve sadece link atmak yerine X fareyi bundan dolayı alabilirsin gibi önerilerde bulunursanız sevinirim.

Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
En iyi sensör, MCU'su iyi deniyor bir bilgim yok, shape Sora V2 shape'i claw için uygun, malzeme ve skatez kalitesi hakkında bir bilgim yok alıp denenebilir.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt