Glorious Model I almıştım buraya konuyu açmadan önce ama yine de öneriler için sağ olun. Almak isteyen olursa diye incelemesini yapacağım her şeyiyle alakalı.
Fare hakkında incelemem;
Fare aşırı büyük GTX Cobra kullandım ondanda büyük. Delikler hiçbir şekilde rahatsız etmiyor eli aksine çok rahat. Bileği ağrıtmıyor şimdilik kullanıyorum. Tuşlar aşırı güzel hafif tıklamayla hemen algılıyor. Kablosu hafif kısa o açıdan biraz eksi. Ben ergonomik olarak bir mouse arıyordum benim açımdan aşırı güzel elime daha büyük geliyor hem de. 19000 DPI kadar çekebiliyoruz fareyi ben bir ayar bulana kadar ayarlayamaya çalışacağım. Işık açısından parlaklığını, ne şekilde yandığını, ne kadar hızlı yanacağını falan ayarlayabiliyoruz. Ben tek tek gezsin diye seamless breathing ayarını yaptım tek tek geziyor renkleri. Motion Sync, Polling rate diye ayarlar var. Motion Sync Vsync gibiymiş diye açmadım ms midir nedir yükseltiyormuş birde daha kararlı gibi yapsada. Firmware update var onu yapmaya çalışıyorum "OK" tuşuna basıyorum ama 2 tane yüklenmesi gereken sonuna kadar yer var 1. yer anında yüklenip 2. yer duruyor öyle yüklenmiyor belki beklemek lazım bilmiyorum ama internetim yavaş değil o yüzden sebebi nedir bilmiyorum.