Ateş Hekimoğlu
Yetkin
R1 bile vasat altı be cane.Bütçenizi en azından biraz artırıp bunu almanızı öneririm.
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Ön sipariş bilgilendirmesi: Ürün stoklarımıza giriş yapmıştır. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün...wraithesports.com
Kablosuz istemiyorum, bütçeyi de aşmadan alabileceğim kablolu bir model istiyorum. Zaten oyun da oynamıyorum, iyi hissettirsin ve tekerleği uzun dayansın yeter.Bütçenizi en azından biraz artırıp bunu almanızı öneririm.
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Ön sipariş bilgilendirmesi: Ürün stoklarımıza giriş yapmıştır. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün...wraithesports.com
Kablosuz fareyi kablolu olarak kullanabiliyorsunuz.Kablosuz istemiyorum, bütçeyi de aşmadan alabileceğim kablolu bir model istiyorum. Zaten oyun da oynamıyorum, iyi hissettirsin ve tekerleği uzun dayansın yeter.
2. el bakıyorsa olabilir.Ergonomik olduğu için SteelSeries prime önerebilirim.
Bu fare için dediğiniz şey geçerli mi? Alınır mı?Kablosuz fareyi kablolu olarak kullanabiliyorsunuz.
Hepsinde geçerli ama bu iyi bir ürün değil.
Tutuş şekli önemli değil, kaliteli bir marka olsun ve tekerleği kaliteli olsun istiyorum. DeathAdder Essential ve G102 kullandım ikisinin de tekerleği bir buçuk yıl civarında bozuldu şu an bozuk tekerlekli G102 kullanıyorum. Ben bunu buldum sizce alınır mı? Bütçe maksimum 1100 olabilir.