Bütçe
1000
Msi olan psu 5700xt için yeterli olur mu ?
HPQ-500ST'yi alip splitter ile guc verebilirsiniz ancak kullanacaginiz GPU fazla spike yapan veya cok guc ceken bir GPU ise bu saglikli bir yontem olmayacaktir. PSU bir kere alinip unutmaniz gereken parcalardan biri olmali, kismak sisteminiz icin kritik olabilir. Kaldi ki elden cikarmasi da asiri kolay olmuyor. Kismayin derim.

En ucuz bu sanırım.

Bütçeyi çok aşıyor evet fakat buna güvenilir sanırım.

Hangi sistem için öneri istediğinizi belirtirseniz, tavsiyeler biraz daha sağlıklı olabilir.
Anakart 8 pin istiyor

Bütçeyi çok aşıyor evet fakat buna güvenilir sanırım.
Güven aramıyorum açık konuşayım. Sadece yeterli desteği veren en ucuzu arıyorum.

Son düzenleme:
Benim elimde kalan Power ile aynı aktif PFC'si var fakat ne kadar aktif tartışılır. En azından sertifikalı 2x6+2 1x4+4 pin yapısına sahip.

Şurada bakmıştim ben buna;

Şurada bakmıştim ben buna;

Sanırım bu PSU'yu patlatan ilk ve tek kişi benim :confused:
Akşam PC'yi kapatıyordum (PSU'nun soketi sürekli Ark yapıyordu) tam kapanırken Ark yaptı bende bir şey yok dedim kapattım yattım sabah açmaya çalıştım açamadım (sistemin rgbleri sürekli yanıyordu olayda hala yanmaya devam etti kısaca anakart vs besleme alıyordu). Şalteri kapatıp açtım sonra start verdiğimde ise PSU da bir şey patladı. Anakartta fan soketleri yandı ara sıra BIOS kendi kendine eski ayara dönüyordu.
PSU'nun 12v ve 5V kanallarını avometre yardımı ile ölçtüğümde sabit 12.1v 5.3v değerleri alıyordum ama güvenmediğim için FSP Hyper Pro H3 aldım.