Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1000
Kullandığınız sistemi ve max bütçenizi yazar mısınız?En ucuz 2 tane 6+2 pin ekran kartı besleme kablosu, işlemci beslemesi de 8 pin olacak bir PSU önerir misiniz?
Bu özelliklerde en ucuz power lazım bana. Bütçe max 1200.
Kullandığınız sistemi ve max bütçenizi yazar mısınız?
Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Bulk Güç Kaynağı (AE-VXP500) | Teknobiyotik
AeroCool VX PLUS 500W 38A Güç Kaynağı AeroCool VX PLUS 500 Güç Kaynağı ile Sisteminiz için Gereken Güce Sahip Olun! AeroCool VX PLUS 500 ile Sisteminize Gereken Gücü Verin! Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan AeroCool; 500W' segmentinde ses getirecek bilgisayarınızın yeni güç...
Son düzenleme:
- Makaleler
- 7
Istediginiz butcede 8 pin EPS zor degil ancak 2 tane 8 pin PCI-E gucu olan ve saglam sayilabilecek bir unite zor.
Direkt aklima HQP-500ST ve VX PLUS 500 geldi ancak ikisinde de 2 tane 8 pin PCI-E gucu yok, 1 tane var. Piggy tail degildi bu unitelerin PCI-E guc kablolari diye hatirliyorum, bu yuzden 1x8 to 2x8 gibi adaptorler muhtemelen sorun yapmayacaktir ancak GPU'yu da kesinlikle bilmek lazim.
A500DN'de 2 adet 8 pin PCI-E gucu olmasi gerek, en minimum o olur muhtemelen. Tabii saydiklarimin hicbirinden muhtesem kalite beklemeyin, sadece generic unitelerden cok daha az bas agrisi diyelim.
Direkt aklima HQP-500ST ve VX PLUS 500 geldi ancak ikisinde de 2 tane 8 pin PCI-E gucu yok, 1 tane var. Piggy tail degildi bu unitelerin PCI-E guc kablolari diye hatirliyorum, bu yuzden 1x8 to 2x8 gibi adaptorler muhtemelen sorun yapmayacaktir ancak GPU'yu da kesinlikle bilmek lazim.
A500DN'de 2 adet 8 pin PCI-E gucu olmasi gerek, en minimum o olur muhtemelen. Tabii saydiklarimin hicbirinden muhtesem kalite beklemeyin, sadece generic unitelerden cok daha az bas agrisi diyelim.
İnanın sadece bütçeye uyması yeterli özellikler hiç önemli değil. Belli watta bu özelliklerde en ucuzu arıyorum.Istediginiz butcede 8 pin EPS zor degil ancak 2 tane 8 pin PCI-E gucu olan ve saglam sayilabilecek bir unite zor.
Bütçe içinde mümkün değil mi ?
Talha Yiğit
Yetkin
İnanın sadece bütçeye uyması yeterli özellikler hiç önemli değil. Belli watta bu özelliklerde en ucuzu arıyorum.
Bütçe içinde mümkün değil mi?
İkinci el veya Rampage gibi ürünler denk gelir bu da sağlıklı değil zaten.
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
En ucuz bu sanırım
- Makaleler
- 7
HPQ-500ST'yi alip splitter ile guc verebilirsiniz ancak kullanacaginiz GPU fazla spike yapan veya cok guc ceken bir GPU ise bu saglikli bir yontem olmayacaktir. PSU bir kere alinip unutmaniz gereken parcalardan biri olmali, kismak sisteminiz icin kritik olabilir. Kaldi ki elden cikarmasi da asiri kolay olmuyor. Kismayin derim.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-