Bütçe
1000

Blood

Uzman
Yer
RİZE
En ucuz 2 tane 6+2 pin ekran kartı besleme kablosu, işlemci beslemesi de 8 pin olacak bir PSU önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçedeki en iyi ürünler.

Son düzenleme:
Istediginiz butcede 8 pin EPS zor degil ancak 2 tane 8 pin PCI-E gucu olan ve saglam sayilabilecek bir unite zor.

Direkt aklima HQP-500ST ve VX PLUS 500 geldi ancak ikisinde de 2 tane 8 pin PCI-E gucu yok, 1 tane var. Piggy tail degildi bu unitelerin PCI-E guc kablolari diye hatirliyorum, bu yuzden 1x8 to 2x8 gibi adaptorler muhtemelen sorun yapmayacaktir ancak GPU'yu da kesinlikle bilmek lazim.

A500DN'de 2 adet 8 pin PCI-E gucu olmasi gerek, en minimum o olur muhtemelen. Tabii saydiklarimin hicbirinden muhtesem kalite beklemeyin, sadece generic unitelerden cok daha az bas agrisi diyelim.

Istediginiz butcede 8 pin EPS zor degil ancak 2 tane 8 pin PCI-E gucu olan ve saglam sayilabilecek bir unite zor.

Direkt aklima HQP-500ST ve VX PLUS 500 geldi ancak ikisinde de 2 tane 8 pin PCI-E gucu yok, 1 tane var. Piggy tail degildi bu unitelerin PCI-E guc kablolari diye hatirliyorum, bu yuzden 1x8 to 2x8 gibi adaptorler muhtemelen sorun yapmayacaktir ancak GPU'yu da kesinlikle bilmek lazim.

A500DN'de 2 adet 8 pin PCI-E gucu olmasi gerek, en minimum o olur muhtemelen. Tabii saydiklarimin hicbirinden muhtesem kalite beklemeyin, sadece generic unitelerden cok daha az bas agrisi diyelim.
İnanın sadece bütçeye uyması yeterli özellikler hiç önemli değil. Belli watta bu özelliklerde en ucuzu arıyorum.

Bütçe içinde mümkün değil mi ?

Bütçe içinde mümkün değil mi?
HPQ-500ST'yi alip splitter ile guc verebilirsiniz ancak kullanacaginiz GPU fazla spike yapan veya cok guc ceken bir GPU ise bu saglikli bir yontem olmayacaktir. PSU bir kere alinip unutmaniz gereken parcalardan biri olmali, kismak sisteminiz icin kritik olabilir. Kaldi ki elden cikarmasi da asiri kolay olmuyor. Kismayin derim.