HPQ-500ST'yi alip splitter ile guc verebilirsiniz ancak kullanacaginiz GPU fazla spike yapan veya cok guc ceken bir GPU ise bu saglikli bir yontem olmayacaktir. PSU bir kere alinip unutmaniz gereken parcalardan biri olmali, kismak sisteminiz icin kritik olabilir. Kaldi ki elden cikarmasi da asiri kolay olmuyor. Kismayin derim.
En ucuz MSI MAG A600DN 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A600DN 600 W Power Supply özelliklerini incele, 1.835,19 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bütçeyi çok aşıyor evet fakat buna güvenilir sanırım.
En ucuz MSI MAG A600DN 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A600DN 600 W Power Supply özelliklerini incele, 1.835,19 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bütçeyi çok aşıyor evet fakat buna güvenilir sanırım.
Uzun zamandır merak ettiğim ve herhangi bir bilgi bulamadığım bu modelin hiç hesapta yokken elime geçmesi sureti, şeytanın da dürtüklemesi ile “bir açıp bakayım ne var acaba?” demem ve sonrasında da “açtın madem, fotoğraf çek, biraz yazı ekle, dertsiz başına iş al” diyen iç sesimin de etkisiyle bu noktaya kadar geldik. Bundan sonrası bakalım ne olacak?
Öncelikle bahsi geçen model;
“Made in P.R.C.” olan ürünümüzün kablolarından sadece anakart 20+4 pin kablosu örgülüdür. Sahip olduğu kablo ve soket mevcudu;
Uzun zamandır merak ettiğim ve herhangi bir bilgi bulamadığım bu modelin hiç hesapta yokken elime geçmesi sureti, şeytanın da dürtüklemesi ile “bir açıp bakayım ne var acaba?” demem ve sonrasında da “açtın madem, fotoğraf çek, biraz yazı ekle, dertsiz başına iş al” diyen iç sesimin de etkisiyle bu noktaya kadar geldik. Bundan sonrası bakalım ne olacak?
Öncelikle bahsi geçen model;
“Made in P.R.C.” olan ürünümüzün kablolarından sadece anakart 20+4 pin kablosu örgülüdür. Sahip olduğu kablo ve soket mevcudu;
Sanırım bu PSU'yu patlatan ilk ve tek kişi benim
Akşam PC'yi kapatıyordum (PSU'nun soketi sürekli Ark yapıyordu) tam kapanırken Ark yaptı bende bir şey yok dedim kapattım yattım sabah açmaya çalıştım açamadım (sistemin rgbleri sürekli yanıyordu olayda hala yanmaya devam etti kısaca anakart vs besleme alıyordu). Şalteri kapatıp açtım sonra start verdiğimde ise PSU da bir şey patladı. Anakartta fan soketleri yandı ara sıra BIOS kendi kendine eski ayara dönüyordu.
PSU'nun 12v ve 5V kanallarını avometre yardımı ile ölçtüğümde sabit 12.1v 5.3v değerleri alıyordum ama güvenmediğim için FSP Hyper Pro H3 aldım.