1.000 TL Power-Supply önerisi

Bütçe
1000
Msi olan psu 5700xt için yeterli olur mu ?

Bütçeyi çok aşıyor evet fakat buna güvenilir sanırım.

Hangi sistem için öneri istediğinizi belirtirseniz, tavsiyeler biraz daha sağlıklı olabilir.
Anakart 8 pin istiyor

Güven aramıyorum açık konuşayım. Sadece yeterli desteği veren en ucuzu arıyorum.

Son düzenleme:
1300 bandı bir şey değirir mi ?
Anakartta 8 pin giriş olması, zaman zaman bir sey ifade etmiyor. İşlemcinize ya da anakarta göre, 4 pin bağlamanız da yetebiliyor.

1000 TL bütçede talebinize uygun sıfır PSU bulamazsınız.

Çok da bir değişiklik olmaz. Everest EPS-600A istediğiniz soket gereğini karşılar. Önerir miyim? Sanmam.

Şurada bakmıştim ben buna;

Sanırım bu PSU'yu patlatan ilk ve tek kişi benim
Akşam PC'yi kapatıyordum (PSU'nun soketi sürekli Ark yapıyordu) tam kapanırken Ark yaptı bende bir şey yok dedim kapattım yattım sabah açmaya çalıştım açamadım (sistemin rgbleri sürekli yanıyordu olayda hala yanmaya devam etti kısaca anakart vs besleme alıyordu). Şalteri kapatıp açtım sonra start verdiğimde ise PSU da bir şey patladı. Anakartta fan soketleri yandı ara sıra BIOS kendi kendine eski ayara dönüyordu.
PSU'nun 12v ve 5V kanallarını avometre yardımı ile ölçtüğümde sabit 12.1v 5.3v değerleri alıyordum ama güvenmediğim için FSP Hyper Pro H3 aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…