Peki normal mousepad kullanan biri alışmakta sıkıntı yaşar mı? Speed mousepadler fps oyunlarında sıkıntı olabiliyor diyorlar o konuda sıkıntı olur mu?
Kişiden kişiye değişir. Ben Hybrid'den Speed'e geçtiğimde alışma sürecim oldu ama şu anda Speed ile Hybrid olana göre daha iyi oynuyorum. Zamanla alışırsınız diye düşünüyorum. Fakat ürün 1000TL'ye nasıldır bilmiyorum. KlasseGear Pro serisine de göz gezdirebilirsiniz.

Son düzenleme:
https://kensei.gg/products/japan-wave-90x40-gaming-mousepad ürün bu. İncelemeler iyi ama Speed yazıyor. Kullanan varsa çok dengesiz bir Speed midir? Casual oyuncuyum, FPS de oynuyorum, günlük olarak da kullanıyorum. O yüzden genel olarak uyum sağlayan bir şey arıyorum.

Alınır, bizzat Kensei'nin 50x50 hybrid modelini kullanıyorum. Kalitesi muhteşem ben bayağı memnunum. İncelemeler de Speed ile hybridin çok çok farkı olmadığını belirtmişler. Sorun olmaz muhtemelen. Önerimdir, pişman etmez bence.

Sizce klasse ile çok fark var mıdır?

Bana sorarsan aralarında bayağı bir segment farkı var. Karşılaştırmak doğru olmaz. Klasse dahil piyasaki birçok ürünü kullandım. Ama en tatmin edici kensei oldu. Çok prof bir şey aramıyorsan klasse al geç. Ama kaliteli bir şey arıyorsan, kensei arada ki fiyat farkına değer.