mustaf

Becerikli
Yer
İzmir
Arkadaşlar selam,

Normalde foruma böyle bir konu yazmayacaktım yazmak da istemiyordum ama içimde kaldı nedensizce. Dün gece 1.5 yıllık ilişkim bitti. Eskisi gibi hissedemiyorum dedi bana. Önceden de konuştuklarım oldu tabii ki ama 1.5 yıllık ilişkim bir anda bitti. Son zamanlarda çok tartışıyorduk fakat kötü olmamak için ben haklı da olsam haksız da olsam direkt barışmaya çalışıyordum. Dün gece bir anda öyle bir mesaj görünce çok garip hissettim boşluğa düşmüşüm gibi. Odamın her yerinde var anılar verdikleri telefonumda var. Normalde yazmayacaktım ama sonra gittim geri yazdım kendimi çok aciz hissediyorum. Benim ilişkimden daha uzun sürüp bitenler olmuştur illaki bu forumda. Eğer onlardan biri olursa nasıl yapacağız, nasıl unutacağız aciz hissediyorum kendimi ama onsuz olmak da istemiyorum. Kendimi ergenler gibi hissediyorum.

Eskisi gibi hissedemiyorum dedi bana. Önceden de konuştuklarım oldu tabii ki ama 1.5 yıllık ilişkim bir anda bitti. Son zamanlarda çok tartışıyorduk fakat kötü olmamak için ben haklı da olsam haksız da olsam direkt barışmaya çalışıyordum. Dün gece bir anda öyle bir mesaj görünce.

Bu paragrafı kalbinle değil beyninle tekrardan oku.

Son zamanlarda çok tartışıyorduk fakat kötü olmamak için ben haklı da olsam haksız da olsam direkt barışmaya çalışıyordum.

Her ilişkinin başında koymanız gereken sınırlar olur. Bu sevgili olabilir, dostluk olabilir, ticari ilişki olabilir vs. vs. uzar gider. Bu sınırları karşının eline verirseniz üzülen hep siz olursunuz. Ha sınırları elinize almak için ne çaba gösterdiğiniz de önemli tabii burada. Ben sınırları alayım diye kafada kurmakla olmuyor.

Her ilişkinin başında koymanız gereken sınırlar olur. Bu sevgili olabilir, dostluk olabilir, ticari ilişki olabilir vs. vs. Uzar gider. Bu sınırları karşının eline verirseniz üzülen hep siz olursunuz. Ha sınırları elinize almak için ne çaba gösterdiğiniz de önemli tabii burada. Ben sınırları alayım diye kafada kurmakla olmuyor.

Doğru diyorsunuz hocam. Aslında birbirimizin fikirlerine saygılıydık alanımıza ama tartışmalar arttı sonra bitti bir tarafım boş ver diyor ama 1.5 yıl bilmiyorum ya az da değil çok alıştım çok seviyorum. Ben malım sanırım.

Doğru diyorsunuz hocam. Aslında birbirimizin fikirlerine saygılıydık alanımıza ama tartışmalar arttı sonra bitti bir tarafım boş ver diyor ama 1.5 yıl bilmiyorum ya az da değil çok alıştım çok seviyorum. Ben malım sanırım.

Estağfurullah. Bunun mallıkla ya da aptallıkla bir alakası yok. Hepimiz insanız ve duygularımıza göre hareket ediyoruz. İş aşk meşk olunca herkes böyle :).

Estağfurullah. Bunun mallıkla ya da aptallıkla bir alakası yok. Hepimiz insanız ve duygularımıza göre hareket ediyoruz. İş aşk meşk olunca herkes böyle :).

Ya öyle hocam 😃. Ama karşımdaki bu kadar çabuk bırakınca insan kendini garip hissediyor kullanıp atılmış bez gibi🙂

Arkadaşlar selam,

Normalde foruma böyle bir konu yazmayacaktım yazmak da istemiyordum ama içimde kaldı nedensizce. Dün gece 1.5 yıllık ilişkim bitti. Eskisi gibi hissedemiyorum dedi bana. Önceden de konuştuklarım oldu tabii ki ama 1.5 yıllık ilişkim bir anda bitti. Son zamanlarda çok tartışıyorduk fakat kötü olmamak için ben haklı da olsam haksız da olsam direkt barışmaya çalışıyordum. Dün gece bir anda öyle bir mesaj görünce çok garip hissettim boşluğa düşmüşüm gibi. Odamın her yerinde var anılar verdikleri telefonumda var. Normalde yazmayacaktım ama sonra gittim geri yazdım kendimi çok aciz hissediyorum. Benim ilişkimden daha uzun sürüp bitenler olmuştur illaki bu forumda. Eğer onlardan biri olursa nasıl yapacağız, nasıl unutacağız aciz hissediyorum kendimi ama onsuz olmak da istemiyorum. Kendimi ergenler gibi hissediyorum.

Alabildiğini aldıysan sorun yok daha fazlasını bulursun ileride, hayatın kanunu bu, boş işler.