Şimdi o mu kaybetti, sen mi kaybettin? Tabii ki o senin gibi birini kaybetti. İnsan çok takıl kafana göre, anılar da zamanla unutulur dert etme. Zaten uzun ilişki gurur yapanlar arasında yürümez, iki tane gurursuz insan olduğu sürece devam eder.

Ondan iyisi güzeli illa çıkar karşına, koca deniz çeşit çeşit var.

Şimdi o mu kaybetti, sen mi kaybettin? Tabii ki o senin gibi birini kaybetti. İnsan çok takıl kafana göre, anılar da zamanla unutulur dert etme. Zaten uzun ilişki gurur yapanlar arasında yürümez, iki tane gurursuz insan olduğu sürece devam eder.

Ondan iyisi güzeli illa çıkar karşına, koca deniz çeşit çeşit var.

Hocam ilişkilerde elbet güzellik falan etkiliyor yani dış görünüş. Ben de öyle çok yakışıklı değilim ortlama veya ortlama altıyım muhtemelen güzeli çirkini umurumda değil hocam da onunla beraber olunca cidden çok mutlu oluyordum ya. Şimdi başkasıyla tanışmak falan da bilmiyorum insan bir garip hissediyor zamanla alışırım umarım.

Ben de olsun diye dert ediyordum da bekarlık sultanlıkmış hocam ilk defa kendi halimden memnun kaldım 😅

Bir tarafım boş ver diyor ama diğer tarafım yapamıyor deliye vurdum iyice moralim bozuldu normalde takmam bunları arkadaşlara öğüt veririm ama işte yaşamadan bilinmiyormuş.

O yüzden diyoruz kız aldatmadan önce sen aldalt, delikanlı adam ilk aldatır.

Türk kızlarına güvenmicen canım benim.

Dostların her zaman hayatın boyunca önem olarak kız arkadaştan daha önce gelsin.

O yüzden diyoruz kız aldatmadan önce sen aldalt, delikanlı adam ilk aldatır.

Türk kızlarına güvenmicen canım benim.

Dostların her zaman hayatın boyunca önem olarak kız arkadaştan daha önce gelsin.

Aldatma yokta aldattıysa onun karaktersizliği çok umurumda olmaz o zaman ayrıca Türk kızlarına niye güven olmasın 1I kötü diye 9uda kötü değil yani dostlarımda var Allah'a şükür.

Aldatma yokta aldattıysa onun karaktersizliği çok umurumda olmaz o zaman ayrıca Türk kızlarına niye güven olmasın 1I kötü diye 9uda kötü değil yani dostlarımda var Allah'a şükür.

Aldatmak çok yürek isteyen bir şey, aldatma çanlarını hissetmeye başladıysan o zaman aldatacaksın demektir. Delikanlı bir adamım ben, benden hiç kimse değerli olamaz, bu mantıkla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldatma çanı hissedersem ayrılırım, niye aldatayım.

Tamam işte anlamak önemli olan belki seni aylardır aldatıyordu, yani yalandan sevgi aga sen işini halletmişsin gelmişsin kendine aciz diyorsun. :rofl:

Hepinizin sevgi için kız arkadaşı istemediğini biliyorum bana ilişkiden bahsetme o yüzden.

Bana birisi gelip kız arkadaşı > dost diyorsa, bana bir şey yazmasın.