Bana birisi gelip kız arkadaşı > dost diyorsa, bana bir şey yazmasın.

Dostun yeri ayrı kız arkadaşın yeri ayrı. İkisini karşılaştırmak kadar saçma bir şey yok.

Konuya gelince yapacak pek bir şey yok. Sizle konuşmadan direkt böyle bir mesaj attıysa eğer bir şeyler vardır.

Aldatmak çok yürek isteyen bir şey, aldatma çanlarını hissetmeye başladıysan o zaman aldatacaksın demektir. Delikanlı bir adamım ben, benden hiç kimse değerli olamaz, bu mantıkla.
Sence aldatan birine aldatılmak koyar mı? Umrunda bile olmaz, aldatıyorsa zaten artık karşı tarafın umrunda değilsindir. Aldatan adam karaktersizdir. Aldatıldığını düşünüyorsan yollarını ayırırsın olur biter.

Haksız da olsam direkt barışmaya çalışıyordum.

Sevdiğiniz/Sevdiğimiz insanlar için kendi çizgilerimizi aşarsak ister istemez ona bağımlı oluyor bu durum aynen mandacılığa benziyor, o senin duygularını, ilgini kullanır ve bunun karşılığında sana bir süre ilişki sunar. Bu böyle devam eder fakat sen bir zamanlar çizgini aştığın için onsuz olmayacağını sanarsın. Bağlanma demiyorum ama "eskisi gibi hissetmiyorum." diyen bir kızın içini önceden bilmen gerekirdi, doğru kişi değilmiş.

İlişki bittikten sonra karşındaki kişiyi engellemeye bile zahmet etmemen gerekir. Çünkü engellersen onun numarası ile bir bağlantın olacak her zaman -sonsuza kadar engellenenler listesinde duracak- engellemene bile gerek yok. Numarasını unut, hayatına girmemiş gibi tamamen çık. İki elin kanda olsa bile yazma ona. Yazarsan tek kazanacağın şey birkaç dakikalığına mutluluk ve karşındaki kişinin egosu olacak.