Bütçe
1.500 TL
Makaleler
1
Yer
Bootloader
Merhaba, Sway SW869 kask aldım. Müzik dinlemek için interkom düşünüyorum. Telefonum Redmi Note 12 Pro 4G. Aslında Bluetooth kulaklığım(Redmi Buds 3 Pro) var ama kaskın içine olur mu bilmiyorum, daha önce hiç denemedim. Şu an bisiklet için kullanacağım, ileride motosiklet için de kullanmayı düşünüyorum.

Kulağınıza aşırı baskı yapar rahat edemezsiniz interkom alın geçin.

Bisikletle motoru bir tutmayın 3 5 kuruş hayatınızdan önemli değil kaliteli ekipmanlar alın.

Kaskı düşürür veya kaza yaparsanız kısaca kask darbe alırsa değişmeye çalışın sünger hasarı 1 kere sönümleyebiliyor.

Kulağınıza aşırı baskı yapar rahat edemezsiniz interkom alın geçin.

Bisikletle motoru bir tutmayın 3 5 kuruş hayatınızdan önemli değil kaliteli ekipmanlar alın.

Kaskı düşürür veya kaza yaparsanız kısaca kask darbe alırsa değişmeye çalışın sünger hasarı 1 kere sönümleyebiliyor.

Bilgi için teşekkür ederim zaten kaskı motor düşünerek ece sertifkalı güzel bir model aldım yaklaşık 4250TL verdim.

Hjc C70n veya airoh valor almanız daha iyi olurdu.

Hjc günlük airoh valor pist odaklı diye biliyorum.

Hocam kask için konu açtım ama kimse dönüş sağlamadı bende gözüme kestirdiğim ve etrafımda kullan kişilerden dolayı aldım arada çok fark var mı?

Hocam kask için konu açtım ama kimse dönüş sağlamadı bende gözüme kestirdiğim ve etrafımda kullan kişilerden dolayı aldım arada çok fark var mı?

Aldığınız kaskı deneyimlemediğim için pek yorum yapamam

Bende bayağı araştırarak almıştım sharp testinde 5 yıldızı var.

N modeli Plus gibi düşünebilirsiniz üstüne eklenme yapılmış hali.

Somut verisi bulunan bir kaskı almanız daha sağlıklı olurdu.

Merhaba, sway SW869 kask aldım. Müzik dinlemek için interkom düşünüyorum. Telefonum Redmi Note 12 Pro 4G. Aslında Bluetooth kulaklığım(Redmi Buds 3 Pro) var ama kaskın içine olur mu bilmiyorum, daha önce hiç denemedim. Şu an bisiklet için kullanacağım, ileride motosiklet için de kullanmayı düşünüyorum.

Bunu alabilirsiniz interkom olarak.

bir şey olursa Amazon sorun çıkartmadan iade alır.

Son düzenleme:
Hocam interkom hakkında çok bilgim yok da bana açıklama şansınız var mı?

Kullandığınız Bluetooth kulaklıktan farkı yok arama alır şarkı dinlersiniz başkasıyla eşleyip telsiz şeklinde kullanabilirsiniz.

Kulağınıza takmıyorsunuz ama çok yakından ses veriyor.

@kompetankedi stokta 1 adet gözüküyor hızlı davranmanızda fayda var normal fiyatı 2.500'dan başlıyor.