Bütçe
1.500 TL
Kendim G213 kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Şu ana kadar bir kere bile şikayetçi olacağım bir arıza yaşamadım, klavyenin RGB'si Windows temanıza da uyum sağlayabiliyor.

Son düzenleme:
Bu butce acikcasi tam boy mekanik icin birazcik dar. Yine de birkac urun mevcut.

Gamenote KB870L, Amazon'da su an 850 TL. Redragon K565R-1 Rudra da n11'de 949 TL. Ikisi de Blue switch, Rudra Outemu kullaniyordu diye biliyorum, KB870L'den emin degilim. Red switch iceren KB862L vardi ancak switch markasi vs. gibi bilgileri sir gibi saklamislar, yine de bu butcedeki nadir tam boy Red switchli klavyelerden. Dusunulebilir.

Bu bütçe açıkçası tam boy mekanik icin birazcik dar. Yine de birkac ürün mevcut.

Gamenote KB870l, Amazon'da su an 850 TL. Redragon K565R-1 rudra da N11'de 949 TL. Ikisi de blue Switch, rudra Outemu kullaniyordu diye biliyorum, KB870L'den emin degilim. Red Switch iceren KB862l vardi ancak Switch markasi vs. gibi bilgileri sir gibi saklamislar, yine de bu butcedeki nadir tam boy red Switch'li.

Bu ikisi nasıldır ve %60 klavye önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
E Yooso bakabilirsiniz Aliexpress üzerinden. Onun dışında AK871-873 yay sesi sorunlu diye biliyorum.