Vatan'da geceleri 1.780 TL'ye kadar düşüyor:

Çıkamazsan 500 GB modelini alabilirsin:

İnternet stoku bitmiş ama mağazada varsa bir bak. Eğer bulamazsan şunu tavsiye ederim:

Vatan'da geceleri 1.780 TL'ye kadar düşüyor:

Çıkamazsan 500 GB modelini alabilirsin:

İnternet stoku bitmiş ama mağazada varsa bir bak. Eğer bulamazsan şunu tavsiye ederim:

Bende o fiyata düşmedi.

Alıntıladığınız mesajda ''geceleri'' diye belirtmiştim... Her gece düşmüyor zaten, 22.00'den sonra takip edin. Düşmese de 1.980 TL'ye de gayet iyi ama bütçeniz çıkarsa tabii. Çıkmazsa 500 GB modelini alırsınız.
Sabah körlüğüme denk gelmiş. "Geçerli" diye okumuşum pardon :D. Çok satanlarda hep bu SSD var. Bir ara almayı düşünüyordum sizce nasıl?

Exceria Plus veya WD Blue SN580 varken Kingston NV2 almanızı tavsiye etmem. O SSD hakkında ufak bir makale de hazırlamıştım ben, bir göz atın isterseniz:

2.000 TL verecek kadar bütçeniz varsa kesinlikle Exceria Plus çok daha mantıklı tercih.

Exceria Plus veya WD blue SN580 varken Kingston NV2 almanızı tavsiye etmem. O SSD hakkında ufak bir makale de hazırlamıştım ben, bir göz atın isterseniz:

2.000 TL verecek kadar bütçeniz varsa kesinlikle Exceria Plus çok daha mantıklı tercih.

Yardım için teşekkürler hocam. Gece olsun Kioxia Exceria Plus'a bakacağım.

Exceria Plus veya WD Blue SN580 varken Kingston NV2 almanızı tavsiye etmem. O SSD hakkında ufak bir makale de hazırlamıştım ben, bir göz atın isterseniz:

Hocam bu Exceria Plus sanırım PCI.3.0. Büyük bir eksimi?

Son düzenleme:
Hocam bu Exceria Plus sanırım PCIe 3.0 büyük bir eksi mi?
Hayır neden eksi olsun? Hızla alakalı bir durum. PCIe 4.0 SSD'ler, 3.0 SSD'lere göre 2 kat kadar daha yüksek hızlara çıkabiliyor ancak bu da kontrolcüyle alakalı bir durum.

Ev bilgisayarı için PCIe 3.0 hızları zaten fazlasıyla yeterli.