Bütçe
1.500 TL

berserkfreud

Uzman
İnternette ne seçeceğim konusunda hiçbir fikrim yok internette biraz araştırma yaptım hepsine tek tek bakıcak zamanım yok. Download 8-20 arası upload 2-8 alıyorum genelde.

Son düzenleme:
20 down, 8 up aldiginiz bir internet icin 1.500 TL'lik ethernet kablosu almaniza gram gerek yok. Yerinizde olsam yakininizda bir elektrikciye gider, Cat 5e kablo kestirmesini isterdim istediginiz uzunlukta. Sonradan hattinizda hizlanma olursa kabloyu degisirdiniz.

Yine de internet uzerinden oneri istiyorsaniz:

Ustte atilan 15 metre Cat8 kabloya da lutfen 1450 TL vermeyin.

20 down, 8 up aldiginiz bir internet icin 1.500 TL'lik ethernet kablosu almaniza gram gerek yok. Yerinizde olsam yakininizda bir elektrikciye gider, Cat 5e kablo kestirmesini isterdim istediginiz uzunlukta. Sonradan hattinizda hizlanma olursa kabloyu degisirdiniz.

Yine de internet uzerinden oneri istiyorsaniz:

Ustte atilan 15 metre Cat8 kabloya da lutfen 1450 TL vermeyin.
o fiyatlar banada absürt geldi , birde https://www.teknostore.com/veggieg-cat6-1000mbps-gigabit-ftp-rj45-ethernet-ag-kablosu-20-metre biraz araştırdım şunlarda var

Dedigim gibi, aldiginiz hizlar icin dumduz Cat 5e kablo bile yeterli ancak siz herhalde bir kez alip unutmak istiyorsunuz gibi.

Ayni firma, Cat8 olanini neredeyse ayni fiyata satiyor. 15 metre olmasi sorun olmazsa bunu alin derim. Saticisi Amazon.

Hocam TR şartlarında zaten 1Gbps üstü alınmıyor. Ki sizin internetiniz o kadar bile değil, zaten ülkemizde internet çok yavaş. CAT8 kabloya para vermenin hiç hir mantığı yok bence.