Bütçe
1.500 TL

Eneskaa

Uzman
Şu an Rampage KM RX 5 kullanıyorum, üç yıl oldu ama hafiften başladı saçmalamaya. O yüzden kablolu ve uzun ömürlü bir şey istiyorum. Efsane Kasım'da alacağım. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablolu daha iyi herzaman kablosuz taraftarı değilim

Kablolular ile kablosuzlar arasinda gunumuzde hicbir fark kalmadi. Aula SC680 al bu butcede, ATK A9 iyi bir mouse denemez. MCU ve yapi kalitesi olarak Aula daha iyi.

Daha önce hiç oyun için kablosuz kullanmadım o yüzden biraz ön yargılıyım
Geçikme ve uzun ömür açısından

Bu mouselar zaten kabloluda kullanilabiliyor, gecikme olarakta bir fark hissetmezsin. Onyargilari denemeden kiramazsin. Kablosuzun rahatligi ve artik kablosuzlarin performans olarak kabloludan bir eksisi olmadigini gorunce kablolu mouse kullanmak bile istemezsin emin ol.

Kablolular ile kablosuzlar arasinda gunumuzde hiçbir fark kalmadi. Aula SC680 al bu butcede, ATK A9 iyi bir mouse denemez. MCU ve yapi kalitesi olarak Aula daha iyi.

Bu fareler zaten kabloluda kullanilabiliyor, gecikme olarak da bir fark hissetmezsin. Ön yargıları denemeden kiramazsin. Kablosuzun rahatligi ve artik kablosuzlarin performans olarak kabloludan bir eksisi olmadigini gorunce kablolu mouse kullanmak bile istemezsin emin ol.

ATK 9 Plus da diyorlar sizce?