shiedae3 Başarılı Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.576 Çözümler 3 Beğeniler 1.612 Dün 23:18 #21 @Simon Tab S9 ile S24 Plus arasında ses kalite farkı olur mu? Sanki tabletimde daha çok detay duyuyorum.
@Simon Tab S9 ile S24 Plus arasında ses kalite farkı olur mu? Sanki tabletimde daha çok detay duyuyorum.
KS KS michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.088 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.398 Yer İstanbul Dün 23:22 #22 shiedae3 dedi: Eki Görüntüle 258132 @Simon Tab S9 ile S24 Plus arasında ses kalite farkı olur mu? Sanki tabletimde daha çok detay duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Ses açıp kısarken parazit oluyor bazen. Normal mi bu?
shiedae3 dedi: Eki Görüntüle 258132 @Simon Tab S9 ile S24 Plus arasında ses kalite farkı olur mu? Sanki tabletimde daha çok detay duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Ses açıp kısarken parazit oluyor bazen. Normal mi bu?
shiedae3 Başarılı Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.576 Çözümler 3 Beğeniler 1.612 Dün 23:23 #23 michaelscofield dedi: Ses açıp kısarken parazit oluyor bazen. Normal mi bu? Genişletmek için tıkla... Yazılımı güncel mi? Yazılımsal sorunlar mevcut ben tabletimde kullanırken şarkı başlatmadan önce çıt diye ses geliyor. Telefonda bir sorun yaşamadım.
michaelscofield dedi: Ses açıp kısarken parazit oluyor bazen. Normal mi bu? Genişletmek için tıkla... Yazılımı güncel mi? Yazılımsal sorunlar mevcut ben tabletimde kullanırken şarkı başlatmadan önce çıt diye ses geliyor. Telefonda bir sorun yaşamadım.
KS KS michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.088 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.398 Yer İstanbul Dün 23:25 #24 shiedae3 dedi: Yazılımı güncel mi? Yazılımsal sorunlar mevcut ben tabletimde kullanırken şarkı başlatmadan önce çıt diye ses geliyor. Telefonda bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Değil. Şimdi güncelleyeyim. Ara sıra oluyor zaten. Şarkı dinlerken de olmuyor zaten, ses açıp kısarken hafif oluyor ara sıra.
shiedae3 dedi: Yazılımı güncel mi? Yazılımsal sorunlar mevcut ben tabletimde kullanırken şarkı başlatmadan önce çıt diye ses geliyor. Telefonda bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Değil. Şimdi güncelleyeyim. Ara sıra oluyor zaten. Şarkı dinlerken de olmuyor zaten, ses açıp kısarken hafif oluyor ara sıra.
shiedae3 Başarılı Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.576 Çözümler 3 Beğeniler 1.612 Dün 23:26 #25 michaelscofield dedi: Değil. Şimdi güncelleyeyim. Ara sıra oluyor zaten. Şarkı dinlerken de olmuyor zaten, ses açıp kısarken hafif oluyor ara sıra. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal işte dediğim gibi. Zamanla düzelecek diye umuyorum tabletimde Snapdragon var sanki daha iyi oluyor ama plaseboda olabilir.
michaelscofield dedi: Değil. Şimdi güncelleyeyim. Ara sıra oluyor zaten. Şarkı dinlerken de olmuyor zaten, ses açıp kısarken hafif oluyor ara sıra. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal işte dediğim gibi. Zamanla düzelecek diye umuyorum tabletimde Snapdragon var sanki daha iyi oluyor ama plaseboda olabilir.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.909 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 16.418 Dün 23:33 #26 shiedae3 dedi: Eki Görüntüle 258132 @Simon Tab S9 ile S24 Plus arasında ses kalite farkı olur mu? Sanki tabletimde daha çok detay duyuyorum. Genişletmek için tıkla... S23 ve S9+ arasinda denedim. Tablette ses daha iyi geliyor bana.
shiedae3 dedi: Eki Görüntüle 258132 @Simon Tab S9 ile S24 Plus arasında ses kalite farkı olur mu? Sanki tabletimde daha çok detay duyuyorum. Genişletmek için tıkla... S23 ve S9+ arasinda denedim. Tablette ses daha iyi geliyor bana.
shiedae3 Başarılı Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.576 Çözümler 3 Beğeniler 1.612 Dün 23:36 #27 Simon dedi: S23 ve S9+ arasinda denedim. Tablette ses daha iyi geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Bir de hocam Apple Music şart mıdır yüksek kalite için. michaelscofield dedi: Değil. Şimdi güncelleyeyim. Ara sıra oluyor zaten. Şarkı dinlerken de olmuyor zaten, ses açıp kısarken hafif oluyor ara sıra. Genişletmek için tıkla... Hocam siz fark hissettiniz mi? LDAC açtıktan sonra.
Simon dedi: S23 ve S9+ arasinda denedim. Tablette ses daha iyi geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Bir de hocam Apple Music şart mıdır yüksek kalite için. michaelscofield dedi: Değil. Şimdi güncelleyeyim. Ara sıra oluyor zaten. Şarkı dinlerken de olmuyor zaten, ses açıp kısarken hafif oluyor ara sıra. Genişletmek için tıkla... Hocam siz fark hissettiniz mi? LDAC açtıktan sonra.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.909 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 16.418 Bugün 00:13 #28 shiedae3 dedi: Bir de hocam Apple Music şart mıdır yüksek kalite için. Hocam siz fark hissettiniz mi? LDAC açtıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Evet, gibi. Tidal ve Qobuz daha iyi ama ulkemizde yoklar.
shiedae3 dedi: Bir de hocam Apple Music şart mıdır yüksek kalite için. Hocam siz fark hissettiniz mi? LDAC açtıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Evet, gibi. Tidal ve Qobuz daha iyi ama ulkemizde yoklar.