shiedae3 67 Üstün Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 Beğeniler 1.732 17 Haziran 2026 #21 @Simon Tab S9 ile S24 Plus arasında ses kalite farkı olur mu? Sanki tabletimde daha çok detay duyuyorum.
@Simon Tab S9 ile S24 Plus arasında ses kalite farkı olur mu? Sanki tabletimde daha çok detay duyuyorum.
KS KS michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.397 Makaleler 14 Çözümler 70 Beğeniler 18.911 Yer İstanbul 17 Haziran 2026 #22 shiedae3 dedi: Eki Görüntüle 258132 @Simon Tab S9 ile S24 Plus arasında ses kalite farkı olur mu? Sanki tabletimde daha çok detay duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Ses açıp kısarken parazit oluyor bazen. Normal mi bu?
shiedae3 dedi: Eki Görüntüle 258132 @Simon Tab S9 ile S24 Plus arasında ses kalite farkı olur mu? Sanki tabletimde daha çok detay duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Ses açıp kısarken parazit oluyor bazen. Normal mi bu?
shiedae3 67 Üstün Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 Beğeniler 1.732 17 Haziran 2026 #23 michaelscofield dedi: Ses açıp kısarken parazit oluyor bazen. Normal mi bu? Genişletmek için tıkla... Yazılımı güncel mi? Yazılımsal sorunlar mevcut ben tabletimde kullanırken şarkı başlatmadan önce çıt diye ses geliyor. Telefonda bir sorun yaşamadım.
michaelscofield dedi: Ses açıp kısarken parazit oluyor bazen. Normal mi bu? Genişletmek için tıkla... Yazılımı güncel mi? Yazılımsal sorunlar mevcut ben tabletimde kullanırken şarkı başlatmadan önce çıt diye ses geliyor. Telefonda bir sorun yaşamadım.
KS KS michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.397 Makaleler 14 Çözümler 70 Beğeniler 18.911 Yer İstanbul 17 Haziran 2026 #24 shiedae3 dedi: Yazılımı güncel mi? Yazılımsal sorunlar mevcut ben tabletimde kullanırken şarkı başlatmadan önce çıt diye ses geliyor. Telefonda bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Değil. Şimdi güncelleyeyim. Ara sıra oluyor zaten. Şarkı dinlerken de olmuyor zaten, ses açıp kısarken hafif oluyor ara sıra.
shiedae3 dedi: Yazılımı güncel mi? Yazılımsal sorunlar mevcut ben tabletimde kullanırken şarkı başlatmadan önce çıt diye ses geliyor. Telefonda bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Değil. Şimdi güncelleyeyim. Ara sıra oluyor zaten. Şarkı dinlerken de olmuyor zaten, ses açıp kısarken hafif oluyor ara sıra.
shiedae3 67 Üstün Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 Beğeniler 1.732 17 Haziran 2026 #25 michaelscofield dedi: Değil. Şimdi güncelleyeyim. Ara sıra oluyor zaten. Şarkı dinlerken de olmuyor zaten, ses açıp kısarken hafif oluyor ara sıra. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal işte dediğim gibi. Zamanla düzelecek diye umuyorum tabletimde Snapdragon var sanki daha iyi oluyor ama plaseboda olabilir.
michaelscofield dedi: Değil. Şimdi güncelleyeyim. Ara sıra oluyor zaten. Şarkı dinlerken de olmuyor zaten, ses açıp kısarken hafif oluyor ara sıra. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal işte dediğim gibi. Zamanla düzelecek diye umuyorum tabletimde Snapdragon var sanki daha iyi oluyor ama plaseboda olabilir.
Simon 67 Bilgin Konsol Kralı Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.706 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.488 17 Haziran 2026 #26 shiedae3 dedi: Eki Görüntüle 258132 @Simon Tab S9 ile S24 Plus arasında ses kalite farkı olur mu? Sanki tabletimde daha çok detay duyuyorum. Genişletmek için tıkla... S23 ve S9+ arasinda denedim. Tablette ses daha iyi geliyor bana.
shiedae3 dedi: Eki Görüntüle 258132 @Simon Tab S9 ile S24 Plus arasında ses kalite farkı olur mu? Sanki tabletimde daha çok detay duyuyorum. Genişletmek için tıkla... S23 ve S9+ arasinda denedim. Tablette ses daha iyi geliyor bana.
shiedae3 67 Üstün Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 Beğeniler 1.732 17 Haziran 2026 #27 Simon dedi: S23 ve S9+ arasinda denedim. Tablette ses daha iyi geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Bir de hocam Apple Music şart mıdır yüksek kalite için. michaelscofield dedi: Değil. Şimdi güncelleyeyim. Ara sıra oluyor zaten. Şarkı dinlerken de olmuyor zaten, ses açıp kısarken hafif oluyor ara sıra. Genişletmek için tıkla... Hocam siz fark hissettiniz mi? LDAC açtıktan sonra.
Simon dedi: S23 ve S9+ arasinda denedim. Tablette ses daha iyi geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Bir de hocam Apple Music şart mıdır yüksek kalite için. michaelscofield dedi: Değil. Şimdi güncelleyeyim. Ara sıra oluyor zaten. Şarkı dinlerken de olmuyor zaten, ses açıp kısarken hafif oluyor ara sıra. Genişletmek için tıkla... Hocam siz fark hissettiniz mi? LDAC açtıktan sonra.
Simon 67 Bilgin Konsol Kralı Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.706 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.488 18 Haziran 2026 #28 shiedae3 dedi: Bir de hocam Apple Music şart mıdır yüksek kalite için. Hocam siz fark hissettiniz mi? LDAC açtıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Evet, gibi. Tidal ve Qobuz daha iyi ama ulkemizde yoklar.
shiedae3 dedi: Bir de hocam Apple Music şart mıdır yüksek kalite için. Hocam siz fark hissettiniz mi? LDAC açtıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Evet, gibi. Tidal ve Qobuz daha iyi ama ulkemizde yoklar.
Ethem Efe 67 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.534 Çözümler 10 Beğeniler 3.269 Yer KKTC | Gazimağusa 20 Haziran 2026 #29 Simon dedi: Evet, gibi. Tidal ve qobuz daha iyi ama ulkemizde yoklar. Genişletmek için tıkla... Kıbrıs'ta yaşadığım için Tidal kullanma şansım var mı acaba? Hiç düşünmemiştim bunu.
Simon dedi: Evet, gibi. Tidal ve qobuz daha iyi ama ulkemizde yoklar. Genişletmek için tıkla... Kıbrıs'ta yaşadığım için Tidal kullanma şansım var mı acaba? Hiç düşünmemiştim bunu.
Simon 67 Bilgin Konsol Kralı Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.706 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.488 20 Haziran 2026 #30 Ethem Efe dedi: Kıbrıs'ta yaşadığım için Tidal kullanma şansım var mı acaba? Hiç düşünmemiştim bunu. Genişletmek için tıkla... Cyprus listede var. https://support.tidal.com/hc/en-us/articles/202453191-Where-Tidal-is-Available
Ethem Efe dedi: Kıbrıs'ta yaşadığım için Tidal kullanma şansım var mı acaba? Hiç düşünmemiştim bunu. Genişletmek için tıkla... Cyprus listede var. https://support.tidal.com/hc/en-us/articles/202453191-Where-Tidal-is-Available