Detaylar
Kim cevapladı?Ssoulstealler59
Uzman
Veya
İkisi de boyut olarak aynılar sadece ATK A9'un switchleri biraz daha iyi. Ancak mcu su hakkında detaylı bilgim yok.
Veya
İkisi de boyut olarak aynılar sadece ATK A9'un switchleri biraz daha iyi. Ancak mcu su hakkında detaylı bilgim yok.
Bütçemi aşıyor. Maksimum 1600TL ödeyebiliyorum.
Menace
Becerikli
Sleeve alacağım, yanında kod kullanarak mouse alacağım.
R1SE+ dışında ne var? Ona pek yanaşmak istemiyorum.
Tutuş olarak palm ve claw arasında geçiş yapıyorum, CS oynarken kullanacağım.
1400 TL de en mantıklı seçim ATK X1 SE olur maksimum bütçe 1600 belirtmişsin ama üstüne 100 TL koyarsa ATK A9 Plus alabilirsin sensörü bir tıkda olsa daha iyi ve daha az güç harcıyor üstüne bataryası 800 mAh ama alamazsan sorun değil X1 SE de çok iyi bende kullanıyorum aktif gün içinde yoğun olarak oyun oynamasam da kullanıyorum webde gezinirken falan gün sonu şarj %5 düşüyor maksimum ikisindende memnun kalırsın.
Kvothe
Uzman
ATK Dragon fly A9 1400 TL ona da bakabilirsin.
Menace
Becerikli
Düz A9 dansa X1 SE daha mantıklı tek farkları dıştaki kaplaması A9 da bu yok bu uzun süreli kullanımda sararmalar ve parlamalar yapar eldende kaymalar olabilir X1 SE de Plus ve diğer X1 modellerindekinin aynısı kaplama var pürüzsüz güzel bir yüzey sunuyor uzun kullanımdada az önce saydığıım sorunlar yaşanmıyor üstelik fazlada kir tutmuyor bir ıslamk mendille üzerindeki yağ mağ her leke çıkıyor tek silmeyle.
Ssoulstealler59
Uzman
Hayırlı olsun. X3'ten iyi merak etme