MoonOfEndor

Uzman
İyi günler, 1700 TL bütçe ile gamepad bakıyorum. Sadece hikayeli oyunlar ve arada sırada FIFA oynamak için alacağım. Kablolu veya kablosuz olması çok fark etmez benim için. Bu fiyata sanırım MSI Force GC20 var sadece, başka önerileriniz varsa bekliyorum.

Bu gamepadı öneririm güzel. Ölü bölge yok titreşimleri iyi ben yurt dışından 1600 e almıştım. Buraya gelmiş açıkcası burada ucuzmuş bir tane daha alacağım.
Teşekkürler hocam, fiyatı bayağı uygunmuş. Sanırım bunu alacağım. Yalnız daha önce PC'de gamepad kullanmadığım için bir sorum olucaktı, bu gamepad bilgisayara bağlar bağlamaz programsız şekilde tüm oyunlarda çalışır mı?

Teşekkürler hocam, fiyatı bayağı uygunmuş. Sanırım bunu alacağım. Yalnız daha önce PC'de gamepad kullanmadığım için bir sorum olucaktı, bu gamepad bilgisayara bağlar bağlamaz programsız şekilde tüm oyunlarda çalışır mı?
Evet açar merak ettiniz başka konu var ise yazabilirsin.

Xbox donatılarından da görebilirsin.

1726917359340.webp

Ölü bölge testi.

Tuş hissiyatı ve trigger hissiyatı orijinal XBOX gamepad ile neredeyse aynı.

İtopya'da 2499 liraya Xbox 9. nesil var aslında ama bütçeyi o kadar çıkarmalı mıyım bilemiyorum. 8BitDo için ise çok şikayet gördüm pek sıcak değilim açıkçası.

İtopya'da 2499 liraya Xbox 9. nesil var aslında ama bütçeyi o kadar çıkarmalı mıyım bilemiyorum. 8BitDo için ise çok şikayet gördüm pek sıcak değilim açıkçası.
Benim kullandığım gamepad iyi. Ben o zaman Xbox 9.nesil gamepada param yetmediği için aldım bunu iyi bir de bunun kablosuzu var o da 1599 TL.

Tercih sizin bro.

1000001527.webp

Dediğim gamepad.