mr.esat
Üstün
Birkaç aydır minik bir gamepade ihtiyacım olduğunu fark ettim.
Laptopumla canım sıkıldığında her yerde oyun oynayabilmek için aradığım tat bu.
Fakat Çin alışverişi kitlendiği için doğru düzgün gibi bir şey satın alamıyorum.
Bunun fiyatı makul fakat joystick'i yok.
Aradığım şey, tam fonksiyonel çift joystick'li küçük ebatlı bir gamepad.
wraithesports.com
Şu çok güzel fakat Türkiye'de alamıyorum.
Bu manyak pahalı. Alakasız.
Başka da düzgün bir şey yok pek. 8BitDo SN30 Pro falan var ama dehşet pahalı. Niş bir istek, niş olduğu için de Çin'den almam lazım fakat sağ olsunlar onu da yapamıyorum.
Laptopumla canım sıkıldığında her yerde oyun oynayabilmek için aradığım tat bu.
Fakat Çin alışverişi kitlendiği için doğru düzgün gibi bir şey satın alamıyorum.
Bunun fiyatı makul fakat joystick'i yok.
Aradığım şey, tam fonksiyonel çift joystick'li küçük ebatlı bir gamepad.
Fantech EOS Mini Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Şu çok güzel fakat Türkiye'de alamıyorum.
IINE Retro Pocket Game Controller with Hall Effect Joysticks, Switch 1 & 2 Compatible, Wireless Gamepad for Steam Deck, PC, Android, iOS, Customizable D-Pad, Vibration & Motion Control : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
IINE Retro Pocket Game Controller with Hall Effect Joysticks, Switch 1 & 2 Compatible, Wireless Gamepad for Steam Deck, PC, Android, iOS, Customizable D-Pad, Vibration & Motion Control : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
www.amazon.com.tr
Bu manyak pahalı. Alakasız.
Başka da düzgün bir şey yok pek. 8BitDo SN30 Pro falan var ama dehşet pahalı. Niş bir istek, niş olduğu için de Çin'den almam lazım fakat sağ olsunlar onu da yapamıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: