Bütçe
1.800 TL
Rampage diye alınmazlık edilmez zenith serisi. Donanımsal ve malzemesel olarak kaliteli. Dareu A950 Pro bildiğin. Alınır.

@TIIK

Sağ olun hocam evde bende Rampage Fury X kulaklık kullanıyorum memnunum. Hocam kusura bakmayın ilk kablosuz mouse deneyimim olacak. Dongle nedir tam olarak bilmiyorum dongle ile birlikte kullanınca kablolu mu kullanmış oluyoruz. Daha çok kablosuz kullanmak istiyorum. Dongle olmadan kullansak çok bir performans kaybı olur mu? Şu an namaza gidiyorum geldiğimde geri dönüş yapacağım tekrardan teşekkür ederim.

Sağ olun hocam evde bende Rampage Fury X kulaklık kullanıyorum memnunum. Hocam kusura bakmayın ilk kablosuz mouse deneyimim olacak. Dongle nedir tam olarak bilmiyorum dongle ile birlikte kullanınca kablolu mu kullanmış oluyoruz. Daha çok kablosuz kullanmak istiyorum. Dongle olmadan kullansak çok bir performans kaybı olur mu? Şu an namaza gidiyorum geldiğimde geri dönüş yapacağım tekrardan teşekkür ederim.

Kablosuz kullanıyorsun Dongle'ı PC'ye bağlaman lazım. Bluetooth olarak kablosuz bağlarsan evet Dongle'a göre daha kötü bir performans alırsın. Tavsiyem Dongle ile bağlaman.

Allah kabul etsin

Kablosuz kullanıyorsun Dongle'ı PC'ye bağlaman lazım. Bluetooth olarak kablosuz bağlarsan evet Dongle'a göre daha kötü bir performans alırsın. Tavsiyem dongle ile bağlaman.

Allah kabul etsin.

Sağ olun hocam değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler. Aynı şekilde yardımci olan herkese de teşekkür ediyorum.