Diş ağrısı gibi zorlayıcı şeyler olmadığı zaman almıyorum, uzun kullanımda bağışıklık sistemi agrı kesicilere alışıyor ve agrı kesiciler daha etkisiz hale geliyor diye bir şeyler okumuştum ama emin değilim.

Sinüzit sorunum var başım ağrıdığı zaman çok kötü oluyorum. Genelde ayda en fazla 2-3 kez oluyor.
Bol su içmek gerekiyor, aynı durum bende de var hayattan soğutuyor insanı 🥲

Ağır migren hastasıyım, 1 ay önce falan 2 Relpax ve 2 Arveles içmişimdir, tabi nöbetimi engelleyemediler ve sonrasında güçlü ağrı kesici serum ve iğne yedim 3 gün arayla. Ondan sonra kullanmadım ve mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum.

Dolorex genelde karın ağrısı için daha iyi, arveles önerebilirim miden hafif yanar ilk 3 4 dakika sonra geçer.
Arveles dolorex kadar etki etmiyor bende.

Bol su içmek gerekiyor, aynı durum bende de var hayattan soğutuyor insanı 🥲
Hocam zaten genel olarak suyu fazla tüketiyorum. Başım ağrıdığı zaman birkaç kere daha fazla su içmeyi denedim gün boyu ama işe yaramadı yine ağrı kesicilerle ağrımı dindirmiştim.

Mesela bu ay nisan başından beri kaç tane içtiniz? Her başınız ağrıdığında içiyor musunuz mesela?
Eskiden her başım ağrıdığında içerdim fakat son 1-2 yıldır diş ağrısı ve çok şiddetli baş ağrısı dışında kullanmıyorum. Sanırım bu ay ve geçtiğimiz ay hiç içmedim.
Onun yerine B-12 veya D vitamini alıyorum psikolojik olarak baş ağrım geçiyor :D

2-3 falan. Hastayken ya da stresli bir dönemdeyken artıyor. Bendeki baş ağrısı komple hayatımı durdurduğundan, kötü ağrıyacağı zaman iyice başlamadan içiyorum. Yoksa tüm günüm mahvoluyor.